AÖF çıkmış sorular 3 ders sınavı öncesinde araştırılıyor! AÖF sınav giriş belgesi

Güncelleme Tarihi:

AÖF çıkmış sorular 3 ders sınavı öncesinde araştırılıyor AÖF sınav giriş belgesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 15:20

AÖF çıkmış sorular, sınav öncesi birçok vatandaş tarafından araştırılmaya başlandı. 21 Temmuz Cumartesi günü birçok kişinin katılım sağlayacağı sınav, öğrenciler için büyük öneme sahip olacak. Sınav öncesi AÖF çıkmış sorular, çalışılan konuların pekiştirilmesine olanak sağlayacak. İşte, AÖF çıkmış sorular ve sınav giriş belgesi çıktı alma işlemi

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi (AÖF) 3 ders sınavı yarın yapılacak. AÖF 3 ders sınav giriş belgesi nasıl çıkartılır? sorusunun öğrenciler tarafından merakla cevabı aranıyordu. Yarın yapılacak sınav öncesinde sınav giriş belgesi çıkarmak isteyen öğrenciler izlemesi gereken adımlar var. Peki, AÖF 3 ders sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Merkezi Açıköğretim Sistemindeki Açıköğretim Fakültesi ( AÖF) tarafından yapılacak olan 3 ders sınavı yarın gerçekleştirilecek. En fazla üç dersten başarısız olup, bu dersleri başarması durumunda mezun olabilecek öğrencilere yönelik yapılan üç ders sınavı saat kaçta başlayacak? AÖF 3 ders sınav giriş belgesi nasıl çıkartılır? İşte Anadolu Üniversitesi öğrenci giriş ekranı

Çıkmış sorulara aşağıdaki linke tıkladıktan sonra giriş yaparak ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ

AÖF 3 DERS SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

AÖF 3 DERS SINAV GİRİŞ BELGESİ! ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ GİRİŞ EKRANI

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarında kayıtlı olan öğrencilerden üç dersten başarısız oluğ bu dersleri başarması durumunda mezun olabilecek öğrenciler bahar dönemi dönem sonu sınavlarından sonra üç ders sınavına katılacak. Yarın yapılacak olan sınav 09.30'da başlayacak. Öğrenciler sınava girecekleri sınav girriş belgesine, aşağıda belirtilen öğrenci giriş ekranından ulaşabilecek.

AÖF 3 DERS SINAVI KATILIM ŞARTLARI

AÖF öğrencilerinin merakla beklediği Açıköğretim Fakültesi üç ders sınavı öncesinde, girilecek dersler için kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt yaptırmayan öğrenciler, malesef AÖF üç ders sınavına katılım sağlayamaz.

AÖF final sınavlarının ardından mezuniyetini tamamlamak isteyen ve üç dersi kalan öğrencilerin giriş yapacağı AÖF üç ders sınavı 22 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak.

AÖF üç ders sınavı için öğrencilerin yaz veya güz dönemlerinde kayıt yaptırmaları zorunludur. Öğrenciler, sınav bilgilerini www.ekampus.anadolu.edu.tr adresinden sorgulayabilirler.

Öte yandan AÖF üç ders sınavına katılacak öğrencilerin hangi eğitim merkezinde sınava gireceğini gösteren AÖF sınav giriş belgesi de sınava az bir süre kala öğrencilerin erişimine açılacak.

Haberin Devamı

AÖF sınav giriş belgesi, Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak ve öğrenciler de sisteme giriş yaparak sınav giriş belgelerini edinebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!