Antonis Remos Bodrum’da

Güncelleme Tarihi:

Antonis Remos Bodrum’da
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2017 11:30

Dünyaca ünlü Yunan şarkıcı Antonis Remos, Nef'in ilk ‘luxury living’ projesinin lansmanında Yalıkavak'taki satış ofisinde sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Nef Yalıkavak’ın lansman partisinde, dünyaca ünlü Yunan şarkıcı Antonis Remos, Bodrum’un unutamayacağı bir geceye imza attı.

Türkiye’ye olan sevgisini her defasında dile getiren başarılı sanatçı sevilen parçalarını Bodrum’da Türk hayranları için seslendirdi.

Antonis Remos Bodrum’da

Uzun süre sahnede kalan Yunan şarkıcı Remos, sahne performansıyla kendisini dinleyen iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda kişiye keyifli anlar yaşattı.  

Hayranları ile buluşmasına aracı olduğu ve bu muhteşem geceye ev sahipliği yaptığı için Nef’ e teşekkür eden ünlü sanatçı, “Türkiye ve Yunanistan birbirine yakın iki dost ülke. En büyük dileğim bir gün Türk ve Yunan izleyicisinin tek yürek olması” dedi.  Sanatçı sonrasında sahneyi ünlü DJ Doğuş Çabakçor’a bıraktı.

Haberin Devamı

İş dünyası ve cemiyet hayatından 1800 misafirin katıldığı davette, dünyaca ünlü şef Carlo Bernardini de konuklara unutulmaz lezzetler hazırladı.

Antonis Remos Bodrum’da

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!