Antonio Banderas: Aksanım ve etnik kökenim yüzünden Hollywood'da sınırlandım

Güncelleme Tarihi:

Antonio Banderas: Aksanım ve etnik kökenim yüzünden Hollywoodda sınırlandım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 13:46

İspanyol oyuncu Antonio Banderas, Hollywood sinemasının aksanı ve etnik kökeni nedeniyle kendisini sınırladığını söyledi.

Haberin Devamı

İspanya'da devam eden San Sebastian Film Festivali'ne katılan ve hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünü oynadığı "Automata" filmini tanıtan Banderas, "Aksanım ve etnik kökenim yüzünden Hollywood'da her zaman sınırlandım. Artık daha çok İspanya'da film yapmak ve yapımcılığı ağırlık vermek istiyorum" dedi.

Antonio Banderas: Aksanım ve etnik kökenim yüzünden Hollywoodda sınırlandım

Antonio Banderas, Automata'nın tanıtımı için gerçekleşen organizasyonda, filmde rol alan robotlarla basın mensuplarına poz verdi.

Banderas, "Hollywood eskisi gibi değil. İşimi yaparken hala çok eğleniyorum. Her yeni filmde daha iyi şeyler yapacağıma inanıyorum. Profesyonel olarak işimi bu şekilde yorumluyorum. İspanya'da daha fazla iş yapmak istiyorum" diye konuştu.

İspanya'daki ekonomik krizden en çok etkilenen sektörlerden biri olan sinemanın devlet yardımına ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Banderas, "Hükümetin destek koyması gerekiyor. Vergileri biraz düşürmeliler ki sinema biletleri için bir sürü para ödenmesin" dedi.

Antonio Banderas: Aksanım ve etnik kökenim yüzünden Hollywoodda sınırlandım

Haberin Devamı

'SÜPER BİR YAPIM DEĞİL'

Festivalde "Altın İstiridye" ödülü için yarışan "Automata" adlı bilim kurgu filminin 5 milyon euro'ya mal olduğunu belirten Banderas, "Öyle süper bir yapım değil. Bu gerçek. Ama 4 yıldır üzerinde uğraştığımız, ter ve gözyaşı döktüğümüz bir film. Eminim bilim kurgu hayranları arasında kendine bir yer bulacaktır" şeklinde konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!