Hamilton'dan flaş açıklamalar!

Güncelleme Tarihi:

Hamiltondan flaş açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2017 09:42

Lewis Hamilton'ın babası Anthony Hamilton, Lewis Hamilton ile mücadele etmek hususunda Bottas'ı uyardı.

Haberin Devamı

Yarıştığı ilk sezondan bu yana her sezondan en az bir galibiyetle ayrılan Lewis Hamilton, 2008, 2014 ve 2015 yıllarında dünya şampiyonu olmayı başardı.

Geçen yıl Nico Rosberg'e geçilerek şampiyonluğu Alman pilota kaptıran Hamilton, bu yıl Valtteri Bottas'ın takım arkadaşlığını yapacak.

Formula 1 dünyası Hamilton'ın performansını merak ederken, Bottas'ın da Hamilton karşısında ne yapacağını merak ediyor.

Konu hakkında Sky Sports'a konuşan Anthony Hamilton şöyle dedi: "Lewis'e karşı yarışan herkesin kariyerini en doğru şekilde planlamaya ihtiyacı var çünkü Lewis'e karşı yarışmak kariyerinizin sonunu getirebilir."

"Lewis yaşlanıyor ve gittikçe daha olgun hale geliyor. Bana göre şu an kariyerinin zirvesine doğru ilerliyor. Bu yıl dikkate alınması gereken bir güç olacağı kesin."

Haberin Devamı

Rosberg, Hamilton'ı mağlup edip şampiyon olmasının ardından Formula 1'den emekli olmuştu.

Rosberg'e mağlup olmanın Hamilton'ı daha motive hale getireceği düşünülüyor. Fakat Anthony Hamilton bunun Lewis üzerinde herhangi etki yaratmayacağı görüşünde.

"Lewis sadece kazanmayı düşünüyor. Dürüst olmalıyız, Lewis Nico için mutlu. Onu uzun zamandır tanıyoruz ve Nico bunun için gerçekten çok çalıştı."

"Yıl boyunca biraz şansa ihtiyacınız vardır ve sahip olduğu şey buydu. Ama Lewis yeniden kazanmayı dört gözle bekliyor. Şampiyonluğu kendi çabalarıyla geri almak istiyor."

Renault pilotu Jolyon Palmer'a göre Valtteri Bottas Hamilton'ı zorlayacak.

"Valtteri iyi bir iş çıkardı ve bence Lewis'i pek çok insanın düşündüğünden daha çok zorlayacak."

"Red Bull'un onlarla birlikte mücadelenin içerisinde olacağını düşünüyorum. Umarım ikisi arasında büyük bir mücadele olur ancak başlangıç için favori Lewis olmalı."

Massadan Çok Konuşulacak İddia Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!