Antalya’yı Eto’o kurtaracak!

Güncelleme Tarihi:

Antalya’yı Eto’o kurtaracak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 10:04

Eto’o Vakfı’nın etkinliğiyle Messi, Maradona başta olmak üzere birçok star Antalya’yada boy gösterecek.

Haberin Devamı

SAMUEL Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinliği kapsamında dünyaca ünlü futbol yıldızları Antalya’ya geliyor. Turizmde zor günler geçiren Antalya ekonomisi için de çok önemli olan etkinliğin biletleri de satışa çıktı.

Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da büyük ilgi gören etkinliğin bilet fiyatları ise 49 lira ile 900 lira arasında değişiyor.

MESSİ, NEYMAR, MARADONA, TOTTİ, XAVI...

Kamerun’da futbolu bir sosyal entegrasyon aracı olarak kullanıp, çocukların okul eğitimi, meslek edinme ve gelişimi ile ilgili bir dizi projeye imza atan Samuel Eto’o, Türkiye’de de bir ilki gerçekleştiriyor. Ünlü futbolcu, aralarında Messi, Neymar, Suarez, Maradona, Hazard, Totti, Essien, Xavi, Okocha, Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan’ın da olduğu çok sayıda yıldız futbolcuyu Türkiye’ye getiriyor.

Haberin Devamı

120 BİN KİŞİ BEKLENİYOR

Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinliği kapsamında Türkiye’ye gelecek olan dünyanın en ünlü futbolcuları, Türk karması ile Antalya Arena’da özel bir maç yapacak. World Tourism Forum organizasyonuyla gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında 15 Temmuz akşamı da Regnum Carya Golf&Spa Resort’da bir gala düzenlenecek etkinlikte ziyaretçi sayısının 120 bine ulaşabileceği ifade ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!