Antalya'ya konsept stüdyo

Güncelleme Tarihi:

Antalyaya konsept stüdyo
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2017 10:12

 Antalya'ya konsept stüdyo

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA başta olmak üzere Türkiye'nin farklı şehirlerinde dizi, sinema, klip çekimlerinin cast (oyuncu) ve figüran prodüksiyonunu yapan Antalya Prodüksiyon sahibi Erdinç Turan, Antalya'nın ilk fotoğraf ve video stüdyosunu açtı.

Antalya Prodüksiyon sahibi Erdinç Turan, Gate Prodüktion Stüdyoları adı altında Antalya'nın ilk fotoğraf ve video stüdyosunu Konyaaltı İlçesi Liman Mahallesi'nde açtı. 500 metrekare kapalı alana sahip 2 katlı stüdyo içinde 20 farklı konseptte ve dekorasyonda fotoğraf köşesi bulunuyor. Şömine, kır evi, çocuk odası, bebek odası, yaz köşesi, fanatik köşe, beyaz ev, bahçe, duş gibi farklı zevk ve renkte dizayn edilen stüdyonun her köşesinde farklı konularda fotoğraf çekmek mümkün.

250 BİN TL MALİYET

Stüdyoyu dizayn ederken tamamen fotoğraf ve video çekimleri üzerine planladıklarını kaydeden Erdinç Turan, Antalya'da özellikle yaz döneminde yüzlerce klip, reklam ve moda çekimi yapıldığına işaret etti. Bu tarz bir stüdyonun eksikliğinin her sezon yaşandığına değinen Turan, "Önce kendi projelerimi yapmak için yola çıktım. Fakat işin içine girdikçe, planlar büyüdü. 250 bin TL bütçe ayırarak Gate Prodüktion Stüdyolarını kurdum. Antalya'nın büyük bir eksiğini kapadığımıza inanıyorum. Profesyonel fotoğrafçılara da saatlik ve günlük kiraya vereceğim" dedi.

SAATLİK KİRALAMA

Saatlik kiralama ücretinin 100 TL, günlük ise 400 TL olduğunu vurgulayan Erdin Turan, "İçerideki konseptlerde farklı seçeneklerdeki ürünlerin fotoğraf çekimlerinden video çekimlerine kadar her şey yapılabilir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!