Antalyaspor'un potada rakibi Düzce

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporun potada rakibi Düzce
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 15:56

Antalyaspor'un potada rakibi Düzce

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor basketbol takımı, sahasında Düzce Belediyesi'ni ağırlayacak.

Antalyaspor basketbol takımı yarın saat 17.00'da Antalya Spor Salonu'nda, Düzce Belediyesi ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı ekip, Düzce Belediyesi'ni de yenerek ligde üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Bahçeşehir Koleji maçını değerlendiren Antalyaspor basketbol takımı başantrenörü Arda Vekiloğlu, 14 Mart Çarşamba günü saat 17.00'da evlerinde oynayacakları Düzce Belediyesi maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

Bahçeşehir Koleji maçına takım olarak iyi başladıklarını söyleyen Vekiloğlu, “Özellikle ilk yarının son 5 dakikasına kadar hem savunma hem de hücum anlamında çok doğru işler yaptık. Asist üzerinden sayılar bulduk. Dış atışlarda iyi bir şut yüzdesi yakaladık. Savunmada da kolay sayı vermeyen daha agresif bir görüntü içerisindeydik. Sonrasında ilk yarının son dakikaları ve ikinci yarıda bunları yapamadık" dedi.

'KOLAY SAYILARA İZİN VERDİK'

Karşılaşmanın ikinci yarısında sayı bulmakta zorlandıklarını ve elde ettikleri şut şanslarını da iyi değerlendiremediklerini belirten Vekiloğlu, “Topu paylaşmadığımız ve asist üzerinden sayı bulamadığımız için; skor bakımından geriledik. Onların da kolay sayılarına izin verdik. Savunmamız düştü. Deplasmanda Bahçeşehir Koleji'ne kaybetmiş olmak telafi edilemez bir sonuç değil bizim için. Ama önümüzde oynayacağımız maçlar çok daha önem kazandı. Özellikle lig sıralamasında altımızda oynayacağımız takımlarla maçlarda kayıp yaşamamamız lazım. Bu ligi ilk 4 içerisinde bitirebilmek için lig sıralamasında üstümüzde oynayan takımlarla da elimizden geldiğince galibiyet almalıyız" dedi.

'TARAFTARIMIZIN SAYISININ ARTMASINI ARZU EDİYORUZ'

Düzce Belediyesi maçını mutlaka kazanmaları gereken bir maç olduğunun altını çizen Arda Vekiloğlu şöyle devam etti:

"Düzce Belediyesi ve ardından oynayacağımız Selçuklu Belediyesi maçı bizim ligi hangi sırada bitireceğimizle alakalı çok büyük ipucu verebilecek maçlar. Bu nedenle her iki maçtan da en iyi sonuçları almak istiyoruz. Yarın evimizde oynayacağımız maçta taraftarımızın desteğini hissetmek istiyoruz. İstanbul'da oynadığımız maçta, sayıları çok fazla olmasa da Antalyasporlu taraftarlarımız yanımızdaydı. Onların orada bulunmaları, destek vermeleri, yanımızda olduklarını hissettirmeleri bizim için önemli. Normal sezonun bitiminde ve ardından oynayacağımız play-off sürecinde taraftar sayımızın daha da artmasını arzu ediyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!