Antalyaspor'un Manavgat kampı sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporun Manavgat kampı sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2015 17:03

- Manavgat'ta 10 gündür ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, yaptığı son antrenmanla kampı tamamladı

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, bugün yaptığı antrenmanla Manavgat kampını tamamladı.

İkinci yarı hazırlıklarını 10 gündür Manavgat Side Star Otel tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, kamptaki son antrenmanını yaptı.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetimindeki futbolcular ısınma ve koşu hareketlerinin ardından kendi aralarında çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Takım iki günlük iznin ardından salı günü Hasan Subaşı Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürecek.

Mandıralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve çok iyi geçtiğini belirtti. İki yeni transfer ve altyapıdan oyuncuları kampa dahil ettiklerini dile getiren Mandıralı, yeni transferler Can Arat ve Erman Kılıç'ın kamp süresince takımla iyi uyum sağladığını ifade etti.

Haberin Devamı

İkisinin de tecrübeli ve deneyimli olduğunu anlatan Mandıralı, son olarak santrafor bir oyuncu aldıktan sonra transfer çalışmasını tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Kamp süresince iki hazırlık maçı yaptıklarını anlatan Mandıralı, şöyle konuştu:

"Arsinspor'la 1-1 berabere kaldık ve beklentimizin altında kaldı ancak 3-3 berabere biten Alman Arminia Bielefeld hazırlık maçında çok iyiydik. Özellikle ikinci yarıda beklentimizi karşılayan bir takım vardı, asılan, savaşan bir takım. Mağlupken beraberliği yakaladık. Osmanlıspor'la oynadığımız maç gibi oldu. Bu maçta izlenimim çok güzel oldu."

Mandıralı, ikinci yarıda daha iyi bir takım olacaklarını belirterek, "Şampiyonluk için savaşan, çarpışan bir takım olacak" dedi.

Antrenmanı izleyen Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer de Manavgat kampının çok iyi geçtiğini söyledi. Gencer, "İlk defa takımımız kendi tesisi dışında kış ikinci yarı kampını gerçekleştirdi" diye konuştu.

Antrenman sonunda Manavgatlı bir grup taraftar futbolculara ve teknik heyete tatlı ikram etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!