Antalyaspor'dan 5 imza

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspordan 5 imza
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2010 13:28

Antalyaspor dış ve iç transferde 5 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor 2. Başkanı Ali Yılmaz, futbolcular Kenan Özer, Ertuğrul Arslan, Musa Nizam, Kubilay Gülen ve Fırat Arıkan katıldı.

Geçen sezon Çaykur Rizespor'da kiralık oynayan Beşiktaşlı futbolcu Kenan Özer ile 2 yıllık, Ertuğrul Arslan ile 1 yıllık, Musa Nizam ile 3 yıllık, altyapıdan (A) takıma yükselen Kubilay Gülen ve Fırat Arıkan ile 5'er yıllık sözleşme imzalandı.

Kırmızı-beyazlı takımın 2. Başkanı Ali Yılmaz, imza töreninde yaptığı açıklamada, transferlerin devam edeceğini söyledi.

Özellikle iç transferde anlaşmaya vardıkları Ertuğrul Arslan'a özverili davrandığı için teşekkür eden Yılmaz, “Ertuğrul'un sözleşmesi sona erdikten sonra birçok kulüp, kadrosuna katmak istedi, ancak kendisi büyük bir özveride bulunarak yaptığımız teklifi kabul etti ve sözleşmesini uzattı” dedi.

“GEÇEN YIL ÇOK BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİK”

Sözleşmesini bir yıl daha uzatan Ertuğrul Arslan, Antalyaspor ile sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu ve kırmızı-beyazlı kulüpte üç yıldır güzel günler geçirdiğini kaydetti.

Bu sezon iyi bir hazırlık dönemi geçirip Antalyaspor'un çıtasını yükseltmek istediklerini dile getiren Ertuğrul, “Geçen yıl çok başarılı bir sezon geçirdik. Şimdi bu başarıyı daha da yükseltmemiz gerekiyor. Yeni transferlerle rekabet daha da arttı ve bu rekabetle başarımız da artacaktır” diye konuştu.

Yeni transfer Kenan Özer de, teknik direktör Mehmet Özdilek'in kendisine gösterdiği ilginin Antalyaspor'a gelmesinde büyük rol oynadığını belirtti. Antalyaspor'da oynamanın güzel olacağına inandığını vurgulayan Kenan, “Elimden gelenin en iyisini yapıp Antalyaspor'a yararlı olmak istiyorum” dedi.

Sözleşmesini uzatan Musa Nizam ise Antalyaspor'un yeni bir yapılanma içerisine girdiğini ve bu yapılanmanın içerisinde olduğu için de kendisini şanslı hissettiğini söyledi.

Kendisine güvenen herkese teşekkür eden Musa, “Bu sezon hem Antalyaspor'da hem de milli takımda forma giymek istiyorum. Gelecek sezon Antalya'nın simgesi olan 7 numaralı forma bana verildi. Bu formaya layık olabilmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerine yer verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!