Antalyaspor'da Fenerbahçe'den puan dönme arzusu

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda Fenerbahçeden puan dönme arzusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 13:01

Antalyaspor'da Fenerbahçe'den puan dönme arzusu

Haberin Devamı

Tolga YILDIRIM / ANTALYA, (DHA)- ANTALYASPOR Asbaşkanı Bora Terzioğlu, ligi iyi bir yerde bitirmek için bu hafta çıkacakları Fenerbahçe deplasmanından puan almak istediklerini söyledi.
Asbaşkan Bora Terzioğlu, cuma akşamı oynadıkları Medipol Başakşehir karşılaşmasında son 20 dakikaya kadar üstün oynadıklarını, ancak girdikleri gol pozisyonlarında başarılı olamadıklarını belirtti. Medipol Başakşehir maçında puan alamadıkları için üzgün olduklarını vurgulayan. Terzioğlu, "Ligi en iyi yerde bitirme hedefimizde sapma yok. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Hedefimiz deplasmandan puanla dönmek" dedi.
HAKEME ELEŞTİRİ
Bora Terzioğlu, Medipol Başakşehir maçını yöneten Ali Palabıyık'ın verdiği karaları da eleştirdi. Palabıyık'ın orta saha mücadelelerinde objektif olduğunu ancak Antalyaspor'un atak oynadığı bölümlerde ve gol bölgelerindeki kararlarıyla takımın oyununu olumsuz etkilediğini savunan Terzioğlu, "Başakşehir takımı oyuncularına gösterdiği anlayışı oyuncularımıza göstermediği düşüncesindeyiz. Ancak biz bu maçı kazanmalıydık, olmadı" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!