Antalyaspor'da Çalımbay'la Eto'o yürüyüşte görüştü

Güncelleme Tarihi:

Antalyasporda Çalımbayla Etoo yürüyüşte görüştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 14:01

Antalyaspor'da Çalımbay'la Eto'o yürüyüşte görüştü

Haberin Devamı

Tolga YILDIRIM / ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR'un bugün yaptığı antrenmanda teknik direktör Rıza Çalımbay ve kırmızı beyazlı takımın dünyaca ünlü golcüsu Samuel Eto'o, saha kenarında yürüyüş yaparken tercüman aracılığıyla uzun uzun konuştu.
Kırmızı beyazlı takımın deplasmanda Beşiktaş'la oynayacağı maç için tesislerinde bir çalışma yaptı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenmana pazartesi akşamı oynanan maçta sağ arka adalesinde zorlanma olan Serdar Özkan, ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle ağrıları devam eden Zeki Yıldırım ile önceki haftadan sakatlığı devam eden Rıdvan Şimşek katılmadı. İzinli Emre Güral ise antrenmanda yer almadı.
Antrenmanda Çaykur Rizespor maçında forma giyen futbolcular, yenileme çalışması yaparken diğer futbolcular kondisyon çalıştı. Çalışmayı Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile bazı yöneticiler de izledi.
Tedavisine başlanan Serdar Özkan'ın Beşiktaş maçında forma giyme şansının az olduğu kaydedildi. Kulüp doktorları, Rıdvan'ın da Beşiktaş karşılaşmasında forma giyme şansı az olduğunu, Zeki'nin maça yetişmesi için çaba harcandığını açıkladılar.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!