Antalyaspor Şifo Mehmet'e emanet

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor Şifo Mehmete emanet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2008 09:44

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor ile 3 yıllığına anlaşan Mehmet Özdilek, “Antalyaspor'un bulunduğu ortam kolay değil. Bu zorluğu bilerek geldim” dedi.

Haberin Devamı

Antalyaspor AŞ Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Joseph Jarabinsky'nin yerine getirilen teknik direktör Mehmet Özdilek ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Akıncıoğlu, yaptığı konuşmada, yönetim kurulunun yaptığı değerlendirmeler üzerine, Jarabinsky'den boşalan görev için Mehmet Özdilek ile anlaştıklarını bildirdi. Özdilek ile 3 yıllığına anlaştıklarını belirten Akıncıoğlu, sözleşmede gizlilik kararı olduğu için ödenen para miktarını açıklamadı.

Akıncıoğlu, geçtiğimiz pazartesi akşamı yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası teknik direktörlük görevine getirildiği açıklanan Orhan Atik'e de, 3 haftada yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Basın toplantısına katılan kırmızı-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Özdilek de, Antalyaspor'u çok yakından tanıdığını ve takip ettiğini söyledi. Özdilek, yönetimin bu kararının Antalya spor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Haberin Devamı

Orhan Atik ile çalışmak istediğini, ancak olumlu yanıt alamadığını ifade eden Özdilek, Antalyaspor'un bulunduğu durumun kolay olmadığını dile getirdi.

Özdilek, şöyle konuştu:

“Antalyaspor'un bulunduğu ortam kolay değil. Bu zorluğu bilerek geldim. Şehir, taraftar, futbolcu ve yönetim olarak birlik, beraberlik içinde olursak Antalyaspor'u iyi bir yerlere getirebiliriz. Antalyaspor'un potansiyeli, yönetim kadrosu ve hedeflerini bildiğim için Antalyaspor'u tercih ettim. Takımda eksiklikler var. Devre arasında bu eksiklikleri gidermek için çalışacağız. Devre arasında 3-4 oyuncu alacağız. Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladım. Şartlar ne olursa olsun bu yolun bekçisi olacağız. Zor günlerden çıkmak için birlik olmamız gerekir. Hata yapma lüksümüz yok. Bundan sonra Antalyaspor'un başarısı için projeler üretmeliyiz. Güzel günleri yakalamak için, taraftar, futbolcu, basın ve yönetim birlik olmalı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!