Antalyaspor güç depoladı

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor güç depoladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 14:33

Antalyaspor güç depoladı

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR cumartesi günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Kırmızı beyazlılar antrenmanda kuvvet ve kondisyon çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Antalyaspor ile Kayserispor cumartesi günü Antalya Arena'da karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar maçın hazırlıklarına Atilla Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki antrenman koşu ve ısınmayla başladı. Top kapma ve pas çalışmasının ardından Çalımbay, futbolcularına kuvvet ve kondisyon çalıştırdı. Antrenman küçük sahada taktik oyunla sona erdi. Deniz Kadah, dizindeki ağrı nedeniyle antrenmanı yarıda bıraktı. Çalımbay, Kadah'tan kendini iyi hissetmeden antrenmana çıkmaması gerektiğini belirterek, farklı çalışma programıyla hazırlanmasını istedi.

Antrenmana izinli Celustka ile Makoun katılmadı. Sakatlığı geçen Diego ise takımla çalıştı İzinli olmasından dolayı takımdan uzun süre takımdan ayrı kalan Motta ise kondisyon çalışmasının ardından salonda antrenmana devam etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!