Antalyaspor, Göztepe'ye 6 farkla yenildi

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor, Göztepeye 6 farkla yenildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 11:29

Antalyaspor, Göztepe'ye 6 farkla yenildi

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, sahasında ağırladığı Göztepe'ye 28-22 yenildi.
Antalya 10 Bin Kişilik Spor Salonu'nda oynanan maça iyi başlayan Göztepe, devreyi 12-8 önde tamamladı. Hakem kararlarına tepki gösteren Antalyaspor, ikinci devre hücum ve savunmada daha etkili oldu. Aradaki farkı kapatamayan kırmızı beyazlılar, karşılaşmayı 28-22 kaybetti. Geçen hafta Beykoz deplasmanında hakem kararlarına tepki gösterdiği için 1 maç ceza alan antrenör Okan Halay, maçı seyirci tribününde izledi. Kırmızı beyazlıları, Halay'ın yardımcısı Mustafa Babacan yönetti.
Maçta Antalyaspor'a 100'den fazla taraftar destek verdi. Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır da maçı, ailesiyle tribünden izledi. Antalyaspor Hentbol Şubesi Sorumlusu Hakan İrban, geçen hafta düşerek başından yaralanan Göztepe Antrenörü Adnan Öztürk'e, geçmiş olsun dileğinde bulundu. İrban, Antalyaspor'un da eski çalıştırıcısı olan ve tedavisinin sona ermesinin ardından ilk maçında Antalyaspor'a karşı takımının başında yer alan Öztürk'e çeçak verdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!