Antalyaspor Gerede'de ilk çalışmasını yaptı

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor Geredede ilk çalışmasını yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 13:00

Antalyaspor Gerede'de ilk çalışmasını yaptı

Haberin Devamı

Mutlu YUCA / BOLU,(DHA)- SPOR Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kampa girdikten sonra ilk antrenmanını yaptı.
ETO'O ANRJANTİN'DE MESSİ'NİN DÜĞÜNÜNDE
Kırmızı beyazlı takımın Dorukkaya Green Park Otel'deki kampına 29 futbolcu katıldı. Kampa Barcelona'nın yıldız futbolcu Messi'nin Arjantin'deki düğününe katılan Eto'o ile ülkesinin milli takımında olan Celustka ile Boffin katılmadı.
Sabah otelin yanında bulunan ormanlık alanda ilk antrenmana çıkan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından göl kenarında koşu yaptı. Kırmızı beyazlı takımın yeni transferleri Jeremy Menez, Aydın Karabulut, Maicon Marques ve Musa Nizam da takımla birlikte antrenmana çıktı.
Antalyaspor, 13 gün sürecek Gerede kampında kondisyon ağırlıklı çalışma yapacak.
ÇALIMBAY: "2 OYUNCU ALACAĞIZ"
Teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezona güçlü şekilde hazırlanmak istediklerini söyledi. Rıza Çalımbay, takımına yaptırdığı antrenmanın bitiminde şöyle konuştu:
"İki haftalık kampı bir maç oynayarak tamamlayacağız. Fizik kondisyon ağırlıklı bir ilk etap kampı geçireceğiz. Avusturya'daki ikinci etap kampında üç hazırlık maçı oynayacağız. İyi bir kamp dönemi geçirerek lige en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Tüm takımlar yeni tranferslerle birlikte güçlü bir şekilde hazırlanıyorlar. Bizim de bu çalışmaları mükemmel şekilde bitirmemiz gerekiyor. Yeni sezonda da hedefimiz geçen sezonki istikrarı devam ettirmek. Transferlere çok dikkat etmemiz gerekiyor. 2 tane daha oyuncu alarak transferi kapatacağız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!