Antalyaspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 13:15

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Antalyaspor evinde Bursaspor’u ağırlayacak. Her iki takımın da galibiyetle ayrılmak istediği karşılaşma merakla bekleniyor. Peki, Antalyaspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Süper Lig’in 24. haftasında Antalyaspor Kasımpaşa deplasmanında mücadele etmiş ve karşılaşmadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Bursaspor ise evinde Çaykur Rizespor’u ağırlamış, karşılaşmadan 1 – 0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

ANTALYASPOR – BURSASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Ligde bu haftanın son karşılaşması olan Antalyaspor - Bursaspor maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 14 Mart 2016 Pazartesi

Maç Saati: 20:00

Stat: Antalya Arena Stadı

Maçın Hakemleri: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Fevzi Demirhan

Yayın: Lig TV

ANTALYASPOR – BURSASPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Bu akşam ekranlara gelecek olan Antalyaspor - Bursaspor maçının muhtemel 11’leri;

Antalyaspor muhtemel 11: Saso Fornezzi, Zeki Yıldırım, Ondrej Celutska, Samuel Inkoom, Ramon Motta, Sakıb Aytaç, Maciel Sousa Danilo, Jean Makoun, Serdar Özkan, Mbilla Etame, Samuel Eto'o

Haberin Devamı

Bursaspor muhtemel 11: Harun Tekin, Aziz Eraltay, Serdar Aziz, Şamil Cinaz, Erdem Özgenç, Ricardo Faty, Jem Paul Karacan, Pablo Martin Batalla, Deniz Yılmaz, Balazs Dzsudzsak, Tomas Necid

ANTALYASPOR – BURSASPOR MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Antalyaspor – Bursaspor maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 50,00 TL

2. Kategori - 20,00 TL

3. Kategori - 10,00 TL

4. Kategori - 5,00 TL

Misafir  - 5,00 TL

Antalyaspor - Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

BURSASPOR ANTALYA’DA

Süper Lig’in 25. haftasının kapanış karşılaşmasında Antalyaspor deplasmanında mücadele edecek olan Bursaspor, Antalya’ya hareket etti. 127 kişilik kafile ile hareket eden Bursaspor ekibinde Bursaspor Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri ve U21 takımı da yer aldı.

BURSASPOR’DA EKSİK OYUNCULAR VAR

Bugün gerçekleşecek olan karşılaşma öncesinde alınan bilgiye göre Bursaspor’da 3 eksik oyuncu bulunuyor. Sakatlıkları süren kaptan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir'in yanı sıra kart cezalısı olan Ricardo Faty’in de Antalyaspor kafilesinde yer almadığı görüldü.

Haberin Devamı

HAMZA HAMZAOĞLU MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA YAPTI

Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu bugün gerçekleşecek olan maç öncesinde bazı açıklamalarda bulundu.

Çaykur Rizespor maçını iyi bir sonuçla geçtiklerini açıklayan Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor maçının ardından Çaykur Rizespor maçından 3 puan almanın önemli olduğuna dikkat çekti. Antalyaspor maçı için hazırlıkların yapıldığını da belirten Hamza Hamzaoğlu, Antalya’dan iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyleyerek yükselişi devam ettirmek istediklerini açıkladı.

ANTALYASPOR BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Bu akşam Bursaspor’u ağırlayacak olan Antalyaspor karşılaşma öncesinde hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra istasyon çalışması ve şut çalışmasıyla idmana devam eden Antalyaspor ekibi, çift kale maç ile antrenmanı sonlandırdı.

Antrenmana sakatlıkları süren Chico ve Oktay Delibalta katılmazken, kasığında ağrı bulunan Lazaroviç ve Ömer Şişmanoğlu salonda çalışma yaptı.

JOSE MORAİS’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Kendi sahasında gerçekleşecek olan karşılaşma hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor’un teknik direktörü Jose Morais, karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’un istenen düzeye ulaşmadığını belirten Jose Morais, takımın iyiye doğru gittiğini de sözlerine ekledi. Bursaspor ile zorlu bir maç oynayacaklarını ifade eden Jose Morais, maçın kolay olmayacağını söyledi. Bursaspor maçının kazanılması gerektiğini belirten Jose Morais, kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurguladı.

BAKMADAN GEÇME!