Antalyaspor 4'te 4 yaptı

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor 4te 4 yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 12:06

Antalyaspor 4'te 4 yaptı

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - HENTBOL Erkekler Süper Lig'de Antalyaspor, Ankara deplasmanında MYK Hentbolspor'u yenerek, galibiyet serisini 4 maça yükseltti.

Erkekler Süper Lig'in 10'uncu haftasında Antalyaspor, MYK Hentbolspor'u deplasmanda 26-22 mağlup etti. Ligde 10 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle kırmızı beyazlılar 13 puan topladı. Son 4 maçını da kazanan Antalyaspor, galibiyet serisiyle üst sıralara yükseldi.

Antrenör Okan Halay, ligde her takımın birbirini yenebileceğini dikkati çekti. Oyunda mücadele eden bir takım olduklarını vurgulayan Halay, "Artılarımız olduğu kadar eksikliklerimiz de var Oyuncularıma söylediğim ve hep söylemeye devam edeceğim bir şey var. 'Her zaman atacağın ilk adım kat edeceğin ilk yol çok önemlidir'. Biz adım adım gidiyoruz. Diğer takımların farkındayız. Hepsine saygı duyuyoruz Bugüne kadar iyi işler yaptık sayılabilir. Bundan sonra da adım adım giderek iyi işler yapmayı sürdürmeliyiz" dedi.

Taraftara teşekkür eden Halay, "Takımın savaşçı ruhu, maçı son topa kadar kovalaması, daha fazla taraftarımızı salona çekecektir. Onlarla çok güzel işler yapmak istiyoruz. Desteklerini esirgemesinler. Tüm takımı mücadelelerinden dolayı tebrik ederim" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!