Antalyaspor, 10 bin metrede galibiyet sevincini kutladı

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor, 10 bin metrede galibiyet sevincini kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 10:57

Antalyaspor, 10 bin metrede galibiyet sevincini kutladı

Haberin Devamı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)- TRABZONSPOR galibiyetinin sevincini uçakta 10 bin metre yüksekte futbolculardan Mbilla ile Afrika dansı yaparak kutlayan Başkan Ali Şafak Öztürk, galibiyet primini 50 bin liraya yükselttiğini açıkladı. Öztürk, "Çok kötü oynadınız ama 3 puanı kazandınız. Bu takım bugünkü galibiyetle Avni Aker Stadı'nı kapattı" dedi.
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, Trabzonspor galibiyetiyle puanını 12'ye yükseltti. Son 3 maçını kazanan kırmızı beyazlılar, puan cetvelinde 11'inci sıraya yükseldi. Antalyaspor, rakibini deplasmanda 17 yıl aradan sonra yenerken, tarihinde ise Avni Aker Stadı'nda ilk galibiyetini elde etti. Karşılaşma sonrası Antalyasporlu futbolcular soyunma odasında galibiyeti doyasıya kutladı. Özel uçakla Antalya'ya gelen kırmızı beyazlı kafilesinin galibiyet sevinci 10 bin metre yüksekte de devam etti.
"GALİBİYETLE AVNİ AKER'İ KAPATTINIZ"
Antalyaspor yönetimi ile bir grup taraftarın da yer aldığı uçakta kırmızı beyazlı takımda Deniz Kadah ile Diego başta olmak üzere futbolcular, marşlar söyleyerek başkan Ali Şafak Öztürk'ü bulundukları alana çağırdı. Öztürk futbolcuların yer aldığı bölüme giderek, üçlü çekti. Futbolculara seslenen Öztürk, takımın çok kötü oynamasına rağmen 3 puanı kazandığını söyledi. Büyük takımın kazanmayı bilmesi gerektiğini vurgulayan Öztürk, "Biz de kazandık. Bu takım bugünkü galibiyetle Avni Aker Stadı'nı kapattı. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.
Başkan Öztürk, daha önce 40 bin lira olarak açıklanan Trabzonspor maçı galibiyet primini ise 50 bin liraya yükseldiğini belirtti. Mbilla'nın galibiyet sevincini dans ederek yaşamasını talep eden Öztürk, futbolcuyla Afrika dansı yaptı.
"BİZ ANTALYASPORUZ"
Öztürk'ün konuşmasının ardından futbolcular ile yöneticiler uçakta marşlarla galibiyet coşkusunu yaşadı. Yöneticilerden Emin Altıner, futbolcuları ve teknik heyeti kutladı. Kötü günlerin ardından başarıyı yakaladıklarını anlatan Altıner, "Başarının geleceğini biliyorduk. Söz konusu Antalyaspor ise gerisi teferruattır. Biz Antalyaspor'uz" diye konuştu.
TERCÜMANIN SAÇI KESİLDİ
Kutlamalar sırasında futbolcular, tercüman Süleyman Sincar'ın saçını da kesti. Sincar'ın saçını makineyle ilk Diego kesti. Antalyaspor'a geçen sezon transfer olan Chico'ya, gol attıktan sonra saçını kesme sözü veren Sincar, hem galibiyeti farklı şekilde kutladı hem de 1.5 yıl önce verdiği sözünü tuttu. Maçta Chico da Antalyaspor formasıyla ilk golünü attı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!