Antalya'daki cinayet davası

Güncelleme Tarihi:

Antalyadaki cinayet davası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 11:56

- Alacak meselesinden husumetli olduğu inşaat ustasını satırla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Antalya'da alacak meselesinden husumetli olduğu inşaat ustasını satırla öldürdüğü öne sürülen sanığın yargılanmasına devam edildi.

2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Murat Aydoğdu, tutuksuz sanıklar Muzaffer Apaydın ve Hüseyin Demirat, maktulün eşi Gülay Göktepe Şeker, avukatlar ve tarafların yakınları katıldı.

Duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, sanık Aydoğdu hakkında "tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Apaydın ve Demirat hakkında da "tasarlayarak öldürmeye yardım" suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istedi.

Savunmasını yapan Aydoğdu, Nasrettin Şeker'i planlayarak öldürmediğini, ekspertiz raporundaki fotoğraflarda görülen şüphelinin burun ve çenesinin kendisininkilere benzediğini ancak bu kişinin kendisi olmadığını öne sürerek, hakkındaki suçlamaları reddetti.

Haberin Devamı

Can güvenliği için sürekli SIM kart değiştirdiğini anlatan Aydoğdu, olay gününde sanık Apaydın ile görüştüğünü fakat iddia edildiği gibi tasarlayarak öldürme suçunu işlemediğini savundu.

Sanık Apaydın, önceki yazılı beyanlarını tekrar etti, Demirat ise hakkındaki suçlamayı reddetti.

Duruşma, eksik belgelerin hazırlanması için ertelendi.

Muratpaşa ilçesinde inşaat ustası Nasrettin Şeker (55), geçen yıl 30 Ekim'de satırla öldürülmüş halde bulunmuş, olayla ilgili Şeker'in, evinin inşaat işlerini yaptığı Murat Aydoğdu tutuklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!