Antalya'da uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Antalyada uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 17:26

Antalya'da uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,(DHA) - ANTALYA'da, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında yapılan operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı, 3 kilo 445 gram esrar maddesi ve 30 gram eroin ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi ve Döşemealtı ilçesinde 3 ayrı noktada uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda karı koca A.B ve E.B ile K.D., R.A., M.Ç ve M.K.A gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, 3 kilo 445 gram esrar, 5 gramlık paketler halinde 60 paket (300 gram) eroin, 30 gram kokain ele geçirildi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

UYUŞTURUCUYU ÖZENDİREN TİŞÖRTLER TOPLANDI

Öte yandan narkotim ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında üzerlerinde uyuşturucu kullanımını özendiren yazı ve amblemlerin bulunduğu tişörtleri topladı. Bir iş yerine yapılan baskında, uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği gerekçesiyle satılması ve giyilmesi yasak olduğu belirtilen 27 tişört, 7 küpe ve 1 adet bilekliğe el konuldu. Ekipler, olayla ilgili K.A.'yı gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden sonra Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri yapılan K.A. adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!