Antalya'da ulaşım toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada ulaşım toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 13:07

Antalya'da ulaşım toplantısı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Ulaşım Koordinasyon toplantısı, Antalya Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantı konuşan Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin ve Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün ulaşımla ilgili çok büyük yatırımları olduğunu belirtti. Antalya'nın hızla büyüyen bir kent olduğunun altını çizen Vali Karaloğlu, "Antalya'nın büyümesine paralel olarak ulaşımla ilgili ihtiyaçları da her geçen gün artıyor. Onun için ulaşımla ilgili Gazipaşa'dan Kaş'a kadar yürüttüğümüz projeler çok önemli. Belki daha çok Antalya merkezdeki acil yapılması, bitirilmesi gereken kavşaklar konusun da bir koordinasyon çalışması yapacağız. Hem Büyükşehir belediyesi hem de Karayollarının yaptığı önemli ve büyük ulaşım projeleri var inşallah Antalya'nın ulaşımının yarını bugünden daha iyi olacak. Bütün gayretimiz, bütün çabamız bunun üzerine" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de yeni trafik düzenlemeleri kapsamında Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi'nin işbirliği içerisinde olduğu hatırlattı. Bu toplantıda bu iş planını işbirliği içerisinde nasıl bir yol haritasına dönüştürüleceği konusunun görüşüldüğünü söyleyen Başkan Türel, "Bizim Büyükşehir Belediyesi olarak almamız gereken imar planlarına yönelik kararlar var. O kararları gözden geçireceğiz. Bu kararların Önemli bir kısmını aldığımızı düşünüyorum. Eksiklerimiz varsa tamamlayacağız" diye konuştu.

Kavşakların yapımı ve uygulama aşamasında Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün çok başarılı bir süreç yürüttüğünü ifade eden Başkan Türel, "Biz de bu sürece ayak uydurarak Antalya'mıza yeni kavşaklar kazandırmak istiyoruz. Dolayısıyla burada teknik bir çalışma yapılacak. Belediyedeki ve karayollarındaki teknik arkadaşlarımız artık nihai iş planının bir yol haritasını çizmiş ve yol haritasını bir takvime bağlamış olacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!