Antalya'da PKK operasyonu şüphelileri adliyede

Güncelleme Tarihi:

Antalyada PKK operasyonu şüphelileri adliyede
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 14:22

Antalya'da PKK operasyonu şüphelileri adliyede

Haberin Devamı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da polisin terör örgütüne yönelik operasyonunda gözaltına alınan 2'si kadın 11 kişi, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması KCK ve YPS'ye yönelik Muratpaşa, Kepez, Aksu, Manavgat ve Serik ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. 5 ilçede farklı adreslere düzenlenen operasyonlarda terör örgütünün gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 2'si kadın 10 kişi ile Şırnak'ın İdil İlçesi'nde öldürülen PKK terör örgütü üyesi Yunus A. için taziye çadırı kuran kardeşi A.A. gözaltına alındı.
Zanlılar, TEM'deki sorgularının ardından geniş güvenlik önlemleri altında bugün adliyeye sevk edildi. Zanlıların yakınları, adliyede çeşitli sloganlar attı. Aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 11 zanlının, 'araç taşlama ve kundaklama, polise mukavemet, kamu malına zarar verme, molotof kokteyli atma' gibi yasa dışı sokak eylemlerine karıştıkları öne sürüldü.
Zanlıların adliyedeki işlemleri sürüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!