Antalya'da eğlencesi bol yılbaşı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada eğlencesi bol yılbaşı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 12:47

 Antalya'da eğlencesi bol yılbaşı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da kent otelleri başta olmak üzere ilçelerdeki oteller, restoranlar ve gece kulüpleri yılbaşı gecesine özel renkli gala programları hazırladı.

Oteller, zengin menülerinin yanı sıra pek çok tanınmış sanatçıyı da konuk ederek misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Lüks restoranlar ise yılbaşına özel gala menüleri ile dikkat çekiyor. Menülerine göre fiyat belirleyen restoranlarda müzik, oryantal ve sürpriz hediye çekilişleri gerçekleşecek. Gece kulüpleri ise Antalya'nın sevilen şarkıcılarını ağırlayacak.

Hotel Su, Rixos Downtown, Aska Lara Resort, Akra Barut, Titanic Beach Lara, Crowne Plaza Antalya, Grand Haber Otel, Club Hotel Falcon Lara, Rixos Sungate, Spice Hotel, Sueno Hotels Deluxe Belek ve Cornelia Diamond Golf Resort & Spa gibi otellerde yılbaşı kokteyliyle başlayacak eğlence programları, gala yemeği, oryantal şov, konser ve after partiyle devam edecek.

Yılbaşı gala menüleri belli olan Anadolu Park Restaurant, Kolcuoğlu Restaurant, Deli Mavi Balık Evi, Denizim Park Restaurant gibi restoranlar, damak tadı ve müziğiyle ön plana çıkıyor. Antalya'nın popüler eğlence kulüpleri Jolly Joker, Haylass, Paşa Lara Live, Borsa Carnaval ve Edalya Bistro Club, eğlencede programlarında müzik ve eğlenceye yer veriyor.

HOTEL SU'DA ERKAN GÜLERYÜZ

Hotel Su, yılbaşı gecesi Erkan Güleryüz'ün sahneye çıkacağı konserle konuklarını ağırlayacak. Çocuk büfesi, yılbaşına özel aktiviteler ve magic şovlarla çocuklar için programların hazırlandığı Hotel Su'da yılbaşı eğlencesi kokteylle başlayacak. Gala yemeği ve Erkan Güleryüz konserinin ardından gece after parti ve çorba servisiyle devam edecek. Hotel Su'da yılbaşı akşamı konaklamalı eğlence için kişi başı 350 TL, dış katılım (konaklamasız) eğlence için 250 TL ödenecek.

AKRA BARUT'TA SİBEL TÜZÜN RÜZGARI

Şehir içi otellerden Akra Barut'ta düzenlenecek yılbaşı balosunda Sibel Tüzün sahneye çıkacak. Otelin büyük balo salonundaki yılbaşı eğlencesi, akşam yemeği, oryantal şov, Sibel Tüzen konseri ve after partiyle devam edecek.

CROWNE PLAZA'DA ELNUR'LU YILBAŞI

Konyaaltı sahil şeridindeki 5 yıldızlı Crowne Plaza Otel'de ise yılbaşı gecesi Elnur sahneye çıkacak. Otel yönetimi yılbaşı için 'Elnur ile yılbaşı klasiği' sloganıyla başlattığı etkinlik tanıtımına Deluxe Paket, Sultan Paket ve Kral Paket olarak 3 ayrı seçenek sunuyor. Rezervasyon ücreti 99 TL'den başlıyor ve seçeneğe göre değişiyor. Kral pakette, jakuzili süit odada konaklama, Elnur ile yılbaşı galası, gala yemeği, ön masa rezervasyonu, odaya meyve ve şampanya servisi, kahvaltı, relax masaj ve spa kullanımı bulunuyor. Gala yemeğinde ise başlangıç tabağı, nane kremalı su böreği, maskolin salatası, bonfile turnedo, kestaneli parfe ve limitsiz yerli içecek yer alıyor. Eğlence menüsünde ise karşılama ve kokteyl, gala yemeği, Elnur canlı performans, geri sayım, DJ müzik, kapanış ve çorba ikramı bulunuyor.

RİXOS DOWNTOWN'DA MURAT ALPSÜ

Şehir içi otellerinden Rixos Downtown, yılbaşı programını belirledi. Murat Alpsü'nün sahneye çıkacağı gala yemeği, sürpriz eğlencelerle renklenecek. Yılbaşı kokteyli ile başlaması planlanan gece, lezzetli yılbaşı gala yemeği ile sürecek. Çocuklar için ayrı salonda farklı kutlamanın yapılacağı Downtown'da yılbaşı eğlencesi brunch keyfi ile devam edecek.

ASKA LARA'DA EĞLENCE

Kundu'daki Aska Lara Resort & SPA ise yılbaşı için eğlence dolu bir program hazırladı. Balo salonunda yapılacak yılbaşı eğlencesi, fuayedeki klasik müzik konseriyle başlayacak ve ardından yılbaşı yemeğine geçilecek. Salonda dans şovun ardından Smyrna Royal Band orkestrası konukları coşturacak. Oryantal Grubu'nun sahne alacağı gece, diskodaki canlı DJ performansıyla sona erecek. Otelde çocuklar için de Noel Baba hediye dağıtımı, sihirbaz gösterisi ve çeşitli aktiviteler hazırlandı.

CLUB HOTEL FALCON LARA'DA MEHMET YENİGÜN SAHNEYE ÇIKIYOR

Antalya'nın şehir içi otellerinden Club Hotel Falcon Lara Antalya'da, yılbaşı gecesi sahnesini 'O Ses Türkiye 'finalisti Mehmet Yenigün dolduracak. Gala yemeği, vokal müziğiyle başlayacak eğlence Mehmet Yenigün ve orkestrasının canlı performansıyla devam edecek. Limitsiz yerli içki, zengin menü çeşitleri, çocuklar için mini büfe ve brunch, yılbaşı eğlence menüsü seçeneklerinde yer alıyor. Aynı zamanda 0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar için yüzde 50 indirim uygulanacak.

CANLI MÜZİKLE ORYANTAL GÖSTERİSİ

Belek Turizm Bölgesi'ndeki Cornelia Diamond Golf Resort & Spa'da 2017 yılbaşı canlı müzik oryantal şov, Diamond konseri ve yeni yıl partisiyle kutlanacak. Yeni yıl kokteyliyle başlayacak gece, New Year Band canlı müzikli gala yemeği, Diamond konser, oryantal dans gösterisi, yeni yıl çekilişi ve yeni yıl partisiyle son bulacak.

ENBE ORKESTRASI SUENO HOTELS DELUXE BELEK'TE

Sueno Hotels Deluxe Belek ise Enbe Orkestrası ile yılbaşı gecesi konuklarını ağırlayacak. Gala yemeğiyle birlikte sahneye çıkacak Enbe Orkestrası'nın muhteşem konserinin ardından oryantal şov ve after parti gerçekleştirilecek.

TİTANİC DELUXE BELEK'TE İSKENDER PAYDAŞ VE ORKESTRASI

'Yeni yıla nasıl girerseniz tüm yıl öyle geçer' sloganıyla konuklarını karşılayacak olan Titanic Deluxe Belek'te ise yılbaşı gecesi İskender Paydaş ve orkestrası sahneye çıkacak. Gala yemeği, oryantal şov ve after partinin de eğlence menüsünde yerini aldığı beş yıldızlı otelde, yılbaşı dolu dolu kutlanacak.

SPİCE HOTEL'DE DOLU DOLU EĞLENCE

Belek'teki Spice Hotel'de ise yılbaşı gecesi Emir Ersoy ve orkestrası konser verecek. Yılbaşı kutlaması gala yemeği, yeni yıl partisi ve special mega partiyle devam edecek.

RİXOS SUNGATE OTEL'DE YILBAŞI KUTLAMASI BİR HAFTA SÜRECEK

Rixos Sungate Otel'de ise 31 Aralık Cumartesi akşamı başlayacak yılbaşı kutlamaları bir hafta sürecek. Yeni yıl kokteyliyle start alması planlanan yılbaşı kutlamaları, Retro Live Band konseri ve gala yemeğiyle devam edecek. Lotus Area'da havai fişek gösterisi yapılacak. New year greeting ceremoni, canlı müzik ve havuz başında sürpriz eğlenceyle devam edecek gece, 'mutlu seneler partisi'yle son bulacak. Otelde yeni yıl eğlenceleri 1 Ocak akşamı Harley Davidson parti, 2 Ocak akşamı Sati Kazanova konseri, 3 Ocak akşamı Natan Konseri, 4 Ocak akşamı MOT ve 6 Ocak akşamı kokteyl, orthodox christmas gala yemeğiyle son bulacak.

TİTANİC BEACH LARA'DA THE MOB

Yılbaşı gecesi müşterileri için farklı bir eğlence hazırlayan Titanic Beach Lara'da, The Mob sahneye çıkacak. Caz, blues ve rock severler için unutulmaz saatlerin yaşanacağı gecede The Mob üyeleri elektro gitarlarıyla kulakların pasını silecek. Gece gala yemeği, oryantal şov, geri sayım ve after parti ile son bulacak.

GRAND HABER HOTEL'DE ÇİFTE KONSER

Kemer'deki Grand Haber Hotel'de ise yılbaşı gecesi iki konser verilecek. Yılbaşı gecesi Esra Çapar ve Mehmet Yenigün sahneye çıkacak. Yılbaşı eğlencesi, gala yemeği, oryantal şov, Mehmet Yenigün konseri, Esra Çapar'ın canlı performansıyla devam edecek. Gecede limitsiz yerli içki, çocuklar için mini büfe ve otelin diskosunda after parti ile yılbaşı kutlaması yer alıyor.

VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN EĞLENCE

Aksu girişinde bulunan Anadolu Park Restaurant, yılbaşına özel 'Yılbaşı Gecesi' adını verdiği bir menü hazırladı. Kaşık salata, serpme meze olarak yoğurtlu semizotu, ıspanak salatası, patlıcan salatası, tulum peyniri ve ceviz, acılı Antep ezme, humus çiğ köfte, ara sıcak içli köfte, ana yemek kuzu şiş, adana kebap, tavuk ızgara, tatlı ve meyve sepetinin yanı sıra limitsiz yerli alkollü- alkolsüz içecek servisinin olacağı menünün fiyatı ise 115 TL. Çocuklar için özel yılbaşı menüsü ve etkinlik programı ise 50 TL. Gecede Grup Rain'in canlı müzik performansının yanı sıra oryantal şov ve sürpriz eğlenceler gerçekleşecek.

KOLCUOĞLU RESTAURANT'TA LİMİTLİ VE LİMİTSİZ SEÇENEK

Konyaaltı sahil şeridi başlangıcında bulunan Kolcuoğlu Restaurant, yılbaşına özel iki farklı seçenek sunuyor. Meze, ara sıcak, salata, ana yemek, tatlı, meyve, gece çorba menüde sabit yerini alırken, 2 adet yerli içki ile limitsiz yerli içkili menü arasında tercih yapılması gerekiyor. İki içecek seçenekli menü 125 TL olarak belirlenirken, limitsiz ise 155 TL. Gecede Ersan Tav ve ekibi sahneye çıkacak.

DENİZİM PARK RESTAURANT'TA RENKLİ GECE

Denizim Park Restaurant'ta yılbaşı eğlencesi canlı müzik ile başlayacak. Ardından yemek müziği, fasıl grubu, Ufuk Gündüz ve orkestrası, oryantal ve zenne şov gerçekleşecek. Menüde ise başlangıç, ara sıcak, salata, ana yemek, meye, tatlı ve gece sonunda çorba servisi yapılacak. Limitsiz yerli içki ve soft içecek dahil 120 TL olan yılbaşı menüsünde çocuk menüsü için de 50 TL fiyat belirlendi.

DELİ MAVİ BALIK

Deli Mavi Balık Evi yılbaşı menüsü ve fiyatını belirledi. 6 çeşit serpme meze, salata, ara sıcak, kalamar ve levrek, çupra veya köfte seçenekli ana yemek devamında meyve ve tatlı ile renkleniyor. Menüde limitsiz yerli içki seçeneği bulunuyor. Fasıl, oryantal ve DJ Ahmet'in canlı performansı ile renklenecek gecenin kişi başı fiyatı 160 TL.

JOLLY JOKER'DE TUĞBA KARAKAŞLAR

Jolly Joker Antalya'da yılbaşı partisi Tuğba Karakaşlar'ın canlı performansı ile gerçekleşecek. Ön program olarak Grup Sansür'ün sahneye çıkacağı eğlence kulübünde, eğlence görsellik ve teknoloji ile birleşerek Antalyalılara sunulacak.

EDELYA BİSTRO CLUB'TE DJ PERFORMANS

Eski Lara yolu üzerindeki Talya Balık Evi'nin bulunduğu noktada açılan Edalya Bistro Club, yılbaşı gecesinde müşterilerine DJ performanslı eğlence menüsü hazırladı. DJ Gökhan Ay ve Alper Güneş'in müziği ile eğlenecek Antalyalılar, limitsiz yerli içki için 99 TL, limitsiz ithal içkili menü için 139 TL ödeyecek. Aynı zamanda gece boyunca limitsiz barbekü servisi olacak.

HAYLASS'TA BİROL

Antalya gecelerinin popüler eğlence kulübü Haylass, yılbaşı gecesi Birol ile sahnesini açıyor. Birol, yılbaşına özel hazırladığı geniş müzik repertuarı ile hayranlarını müziğe ve eğlenceye doyuracak.

PAŞA LARA LİVE'DA MURAT TEKYILDIZ

Murat Tekyıldız, yılbaşı gecesi Paşa Lara Live'de sahneye çıkıyor. Şarkıcı, sesiyle olduğu kadar sempatik tavrıyla hayranlarının gönlüne taht kurmaya hazırlanıyor. Yılbaşı gecesine özel sürprizlerin de olacağı gece kulübünü tercih edenler eğlenceye doyacak.

BORSA CARNAVAL'DA 3 DJ'Lİ YILBAŞI

Fener Caddesi üzerinde bulunan Borsa Carnaval'da yeni yıl partisi müzik odaklı. Aralarında DJ Mustafa Mavi, DJ Roman ve DJ Shain'in yer aldığı DJ'ler canlı performanslarıyla yılbaşı gecesinde müzik ve eğlenceyi zirveye taşıyacak. Partiye giriş ve tek yerli yabancı içmek isteyen 49 TL ödeyecek. Limitsiz yerli yabancı içecek ve ikramların tadına bakmak isteyenler ise 149 TL ödeyecek.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!