ANTALYA HABERLERİ

Antalya'da domuz eti tedirginliği

Antalya/HÜRRİYET
11.10.2017 - 14:57Son Güncelleme :

Antalya'da kaçak olarak ele geçirilen ve tedirginlik yaratan domuz etleriyle ilgili Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili ve Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı açıklama yaptı.

Antalya/HÜRRİYET

TÜRKİYE Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, domuz etlerinin marketler ya da kasaplar için değil, oteller için üretildiğini savundu.

 ‘OTELLER TÜKETİYOR’

Domuz etinin Antalya’da tatil yapan yabancı turistler tarafından tüketildiğini kaydeden Yardımcı, “Kaçak üretimle ilgili biz de çok sayıda ihbar alıyoruz. Ancak bu üretimin küçük esnafımız tarafından piyasaya sürülmesi imkânsız. Bu etler daha çok oteller tarafından tüketiliyor” dedi.

 ‘TÜKETİCİ TEDİRGİN’

Antalya’da yakalanan kaçak domuz etlerinin tüketiciyi tedirgin ettiğini vurgulayan Yardımcı, “Domuz eti yakalandığını duyan tüketici bu etlerin kasaplarda, marketlerde, hatta restoranlarda kullanıldığını düşünüyor. Öyle bir şey yok. Bu etler yabancı turistlerin tüketimine sunuluyor” diye konuştu.

Etiketler: domuzeti

Yasal Bilgilendirme

Antalya haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Antalya ilinden Antalya'da domuz eti tedirginliği hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 11 Ekim 2017 tarihinde saat 14 57’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Antalya'da domuz eti tedirginliği haberi güncellenecektir.


    ANTALYA NAMAZ VAKİTLERİ
    17 Kasım 2017, Cuma
    • İmsak
      05:52
    • Guneş
      07:31
    • Öğle
      12:53
    • İkindi
      15:37
    • Akşam
      17:55
    • Yatsı
      19:22
    Diğer iller için Namaz Vakitleri »
    Sayfa Başı