Antalya'da dans rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada dans rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 15:36

Antalya'da dans rüzgarı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - TEKERLEKLİ Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası ve 60 yaş üstü vals gösterisinin yapılacağı I.W.A.B Yeni Yıl Festivali kapsamında, çocuk valsi, Kafkas, Kizomba, Bachata, Latin, Hint ve Tango dansının en güzel örnekleri sergilenecek.

Ayşegül Aldinç konseri ile başlangıcı yapılan ve Cam Piramit'te 28-30 Aralık tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle devam edecek I.W.A.B Yeni Yıl Festivali kapsamında 60 yaş üstü vals gösterisi, Tekerlekli Sandalye Dans Sporu Türkiye Şampiyonası ve çocuk vals gösterisi gerçekleştirilecek. Üç gün sürecek festival boyunca farklı şovların düzenlenecek. Festivalde, işaret dili korosunun konserinin yanı sıra Kafkas, Kizomba, Bachata, Latin, Hint ve Tango dansının en güzel örnekleri sergilenecek.

ANTALYA'NIN TURİZM POTANSİYELİNE KATKI

I.W.A.B Proje Başkanı ve Koordinatörü Hatice Bozkurt, Antalya'nın turizm potansiyelinin dünya genelinde yeniden yükselmesi için 'Kadınlar Çiçek Açıyor' hareketini başlattıklarını belirtti. Etkinlikte kadın istihdamına dikkat çekeceklerini kaydeden Bozkurt, Antalya'ya gönül veren, Antalya sevdalısı herkesi Antalya'ya destek olmak adına festivale davet ettiklerini söyledi.

ÜÇ GÜN DANS

Bozkurt, "Üç gün boyunca dans gösterileri, söyleşiler, imza günleri, alan süslemeleri, defileler ve sergiler ile Antalya'da karnaval havası yaşatacağız. Dünya genelinde büyük ilgi gören tekerlekli sandalye dansının Türkiye şampiyonası, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu iş birliğiyle festivalimizde gerçekleştirilecek. Çocuklarımızdan 60 yaş üstü büyüklerimize kadar hep beraber dans edeceğiz. Antalya'nın yeni yılı mutlu ve umutlu bir şekilde karşılaması için festivalimizde çeşitli sürprizler de konuklarımızı bekliyor olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!