Antalya'da Cenk Eren coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Antalyada Cenk Eren coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 12:11

Antalya'da Cenk Eren coşkusu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında sanatçı Cenk Eren konser verdi. Coşkulu konseri Başkan Menderes Türel ve eşi Ebru Türel de binlerce Antalyalıyla izledi.
Büyükşehir Belediyesi, Ramazan boyunca düzenlediği etkinlikleri bayramda da sürdürüyor. Karaalioğlu Parkı içerisinde 'Nerede o eski bayramlar' sloganıyla düzenlenen bayram etkinliklerinde gündüz ayrı, akşam ayrı gösteriler sahneleniyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günündeki gündüz bölümünde renkli görüntüler yaşandı. Animasyon ekiplerinin gösterileri, tahta bacaklar ve akrobatik basketbol gösterisi vatandaşlarla heyecan dolu anlar yaşattı. Gösterilerin ardından şarkıcı Cenk Eren sahneye çıktı. Antalyalılara müzik ziyafeti sunan Cenk Eren'i Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel de izledi.
MUHTEŞEM KONSER
Birbirinden hareketli parçalarla alanı dolduran binlerce Antalyalıyı coşturan sanatçı, herkesin bayramını kutladı ve Antalya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Hayranlarına eğlenceli bir bayram gecesi yaşatan Cenk Eren, esprileriyle de izleyenleri keyiflendirdi. Sanatçının şarkılarına vatandaşlar da hep bir ağızdan eşlik etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve eşi Ebru Türel konser sonunda Cenk Eren'e çiçek verdi. Başkan Türel, Antalyalıların bayramı sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmeleri temennisinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!