'Antalya vazgeçilmez'

Güncelleme Tarihi:

Antalya vazgeçilmez
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 15:47

Avrupa'nın önde gelen turizm şirketlerinden TUI'nin Üst Yöneticisi (CEO) Sebastian Ebel, "Antalya, turistler için ürün kalitesi noktasında dünyada rekabet edilemez. Antalya bizim için vazgeçilmez" dedi.

Haberin Devamı

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ebel, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ebel, Antalya'nın güvenli bir şehir olduğunu göstermek için kente geldiğini bildirdi.     

Şirket müşterileri için Antalya'nın çok iyi bir seçenek olduğunu ifade eden Ebel, şöyle devam etti:     

"Antalya, turistler için ürün kalitesi noktasında dünyada rekabet edilemez. Bu ürün kalitesi ile Antalya turizm sektöründe vazgeçilmezlerden biri. Son süreçte Antalya'nın turizm noktasında en ufak bir sorun yaşanmaması müşterilerimiz için çok büyük bir avantaj. Antalya bizim için vazgeçilmez.  Turizm payında yüzde 20 müşteri portfolyosu içerisinde Türkiye yer alıyor. Antalya için her türlü desteği vereceğiz."     

Haberin Devamı

Antalya'nın turizm potansiyeline yaptıkları çalışmalarla katkı sunmaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Menderes Türel de Antalya'nın çok daha gözde bir şehir haline gelebilmesi için önemli projeleri bulunduğunu kaydetti. Kruvaziyer liman, Boğaçayı, Tünektepe, Konyaaltı Sahili gibi projelerin kentin değerine değer katacağını ifade eden Türel, "Bunlar tamamlandığı zaman Antalya dünyadaki en önemli turizm destinasyonu olacak" dedi.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!