Antalya OSB'ye 24 saat sağlık hizmeti

Güncelleme Tarihi:

Antalya OSBye 24 saat sağlık hizmeti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 13:12

Antalya OSB'ye 24 saat sağlık hizmeti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, bölgede konuşlu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 7 gün 24 saat esasına göre hizmet vermeye başladı.

Antalya OSB ile İl Sağlık Müdürlüğü, bölgenin sağlık hizmetlerini bir üst kademeye çıkaracak bir protokole imza attı. OSB'nin aylık olağan müteşebbis heyet toplantısında imzalanan protokol ile bölgede konuşlu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu 7/24 esasına göre hizmet vermeye başladı.

BİNAYI ANTALYA OSB YAPACAK

Antalya Valisi ve Antalya OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Münir Karaloğlu, OSB Başkanı Ali Bahar ile İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür tarafından imzalanan protokol kapsamında, bölgeye yapılacak yeni bir acil sağlık hizmetleri istasyonunun inşasına da başlandı. 3 ay içinde tamamlanması planlanan istasyon binası OSB Müdürlüğü tarafından yapılıp tam teşekküllü bir ambulansla tüm kullanım hakları İl Sağlık Müdürlüğüne verilecek.

BÖLGE VE ÇEVRESİNE HİZMET VERECEK

Organize sanayi bölgelerinin 365 gün 24 saat yaşayan, canlı müesseseler olduğunu vurgulayan Vali Karaloğlu, "Bölgede 3 vardiya çalışan çok sayıda fabrikalarımız var. Buralardaki sağlık hizmetinin, özellikle acil kısmının 7 gün 24 saat kesintisiz devam etmesi oldukça önemli. İş sağlığı ve güvenliği için de önemli. 112 istasyonumuz, kısa bir süre önce hizmete açtığımız jandarma karakolumuz gibi hem Bölgeye hem de çevre mahallelere hizmet verecek. 365 gün 24 saat bölgede oluşacak sağlık sorunlarına müdahale edecek. İstasyon binası ile tefrişini OSB müdürlüğümüz yapacak. Bölgeye ve civarda yaşayan vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyor, tebrik ediyorum" diye konuştu.

YAŞAMSAL İHTİYAÇLAR ÖNCELİĞİMİZ

Son dönemde hayata geçirdikleri projeler ile Bölge çalışanlarının ve firmalarının yaşamsal ihtiyaçlarının hizmet kalitesini artırdıklarına dikkat çeken Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, "1 ay önce açtığımız jandarma karakolu ile bölgenin daha güvenli olmasına vesile olurken bugün imzaladığımız protokol ile çalışanlarımızın ve bölge civarında yaşayan vatandaşlarımızın acil sağlık hizmetlerine daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde erişmesine imkan sağlamış oluyoruz. Yapacağımız yeni hizmet binası ile burada görevli personelin fiziki şartlarını iyileştirmekle kalmayacağız, hareket kabiliyetlerinin artmasını, her türlü olaya en kısa sürede müdahale edebilir hale gelmelerini sağlayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!