Antalya Milletvekili Mustafa Köse:

Güncelleme Tarihi:

Antalya Milletvekili Mustafa Köse:
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 18:09

AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA KÖSE, KORKUTELİ'DE AŞURE DAĞITTI. (ADEM DURMAZ-ANTALYA-İHA)

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Köse, milli ve güçlü Türkiye hayalinin AK Parti ile gerçekleştiğini söyledi.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, Milletvekili adayı Hakkı Beşkazalı, Mustafa Akdeniz ve Korkuteli İlçe yönetimiyle beraber seçim programlarını sürdürdü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörlüğünde aşure dağıtımına katılan Köse, Korkuteli İlçe merkezinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Köse, “Ülkenin birliği ve beraberliği için AK Parti saflarına katılan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.
Artık kendi ayakları üzerinde duran, kendi silahını, uçağını, tankını, otomobilini yapan bir Türkiye var” diyen Köse, “Eskiden Almanya’dan tank alıyorduk, o tankların modernizasyonu için her yıl İsrail’e milyarlarca dolar ödüyorduk. İnsansız hava araçlarını İsrail’den alıyorduk. Şükürler olsun şimdi silahımızı da, uçağımızı da, tankımızı da, insansız hava aracımızı da kendimiz üretiyoruz. Rahmetli Necmettin Erbakan’nın Milli Devlet hayalini bugün AK Parti gerçekleştiriyor” diye konuştu.
Ülkemizin büyüyüp güçlenmesini istemeyenlerin Türkiye’nin karşısında olduğunu ifade eden Köse, “Her şeyimiz milli olunca, daha önce silah aldığımız ülkelerin hoşlarına gitmedi. AK Parti iktidarı gitsin de bizimle olacak, bize muhtaç olacak başkaları gelsin istiyorlar. Bunun için de çeşitli eylemler ve olaylarla, AK Parti’yi, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yıpratmaya çalışıyorlar. Halkımız tüm bu oyunları görüyor ve inanıyorum ki en güzel cevabı da 1 Kasım’da sandıkta verecektir” şeklinde konuştu.
KENDİ KENDİNE YETEBİLEN BİR TÜRKİYE VAR
Sadece savunma sanayinde değil her alanda Türkiye’nin gelişip güçlendiğini belirten Köse, “Artık ayakları üzerinde durabilen, kendi kendine yetebilen bir Türkiye var. Denizin altından tüneller geçirerek yolcu taşıyan, dünyanın en büyük havalimanlarını yapan, duble yollarla ulaşımı çok daha kolay hale getiren, eğitimden sağlığa her alanda vatandaşına en iyi hizmeti sunan bir Türkiye var. Bizim vatandaşımız, çok daha iyisini hak ediyor. Bunun için 2023 hedeflerini koyduk. Yeni yatırımlar, bölgesinde güçlü, dünyada söz sahibi bir Türkiye için 1 Kasım seçimleri çok önemli” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!