Antalya Kültür Sanat 24 Kasım’da Öğretmenlere Ücretsiz

Güncelleme Tarihi:

Antalya Kültür Sanat 24 Kasım’da Öğretmenlere Ücretsiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 10:32

ANTALYA KÜLTÜR SANAT'TA BULUNAN PİCASSO VE ARA GÜLER SERGİLERİ ÖĞRETMENLERE ÜCRETSİZ OLACAK

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) kurduğu ATSO Eğitim Araştırma ve Kültür Vakfı’nın çatısı altında hayata geçirilen Antalya Kültür Sanat, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde tüm sanatsever öğretmenlere ücretsiz olacak.
Picasso: Kadın ve Boğa - Doğduğu Evden Gravürler ve Seramikler” ve “Işık ve Tarih: Ara Güler’in Gözünden Antalya” sergilerine ev sahipliği yapan Antalya Kültür Sanat, “özel günleri” ücretsiz girişlerle kutlamaya devam ediyor. ATSO Eğitim Araştırma ve Kültür Vakfı’nın çatısı altında hayata geçirilen Antalya Kültür Sanat, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde tüm sanatsever öğretmenlere ücretsiz olacak. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve ATSO Eğitim Araştırma ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, “24 Kasım’da tüm öğretmenlerimizi Antalya Kültür Sanat’a bekliyoruz” dedi.
Daha önce 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm sanatseverleri ücretsiz ağırladıklarını belirten Davut Çetin, uygulamanın büyük ilgi gördüğünü söyledi.
RESİM VE FOTOĞRAFIN İKİ USTASI
Pera Müzesi koordinatörlüğünde düzenlenen, küratörlüğünü Picasso Vakfı, Picasso Evi Müzesi Kültürel Tanıtım Direktörü Mario Virgilio Montañez Arroyo’nun üstlendiği Cervantes Enstitüsü’nün de katkıda bulunduğu, Picasso’nun 1929 ve 1964 yılları arasına tarihlenen gravür ve seramik çalışmalarından oluşan birbirinden özel 54 eserin sergilendiği ‘Picasso: Kadın ve Boğa - Doğduğu Evden Gravürler ve Seramikler’ sergisi 28 Şubat 2016 tarihine dek açık kalacak.
Pera Müzesi tarafından sanatçının arşivinden yapılan özel bir seçkiyle oluşan ‘Işık ve Tarih: Ara Güler’in Gözünden Antalya’ sergisinde ise Antalya Kaleiçi ve sahil şeridinin yanı sıra şehrin yakın çevresinden, Kaş, Patara, Xanthos, Myra, Pınara, Side ve Perge’den görüntüler yer alıyor.
Şubat 2016 sonuna kadar devam edecek bu iki önemli sergiyi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde tüm öğretmenlere ücretsiz olarak görebilme fırsatı tanıyan Antalya Kültür Sanat, ulusal ve uluslararası sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapmaya devam edecek.
Antalya Kültür Sanat, Salı’dan Pazar’a 10:00-18:00 saatleri arasında, Perşembe günleri ise 10:00 - 20:00 saatleri arasında gezilebilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!