Antalya kazandı

Güncelleme Tarihi:

Antalya kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

Tatil bereketi yaşayan Akdeniz'deki oteller, 10 gün boyunca tamamen dolu

Ramazan Bayramı ile yılbaşının birleştirilip tatilin 10 güne çıkarılması Antalyalı turizmciye yaradı. Kar yağışı nedeniyle yolların kapanması bile tatilcileri durdurmaya yetmedi. İstanbul ve Ankara olmak üzere kentlerden tatilci akını yaşandı. Lüks oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

TESİSLER AÇILDI

Antalya kent merkezinin yanı sıra, Belek ve Kemer'deki lüks tesisler tamamen doldu. Kışlık tesislerin dolması nedeniyle, sezonluk olan ve Ekim ayında kapanan bazı oteller de sadece Ramazan Bayramı ve yılbaşı nedeniyle açıldı. Bu oteller, tatil sonrası yeni sezona kadar yeniden kapanacak.

HERYER CANLANDI

Tatilde yaşanan yoğunluk diğer sektörlerin de canlanmasını sağladı. Büyük talep nedeniyle eğlence mekanları da bayramda ve yılbaşı gecesinde rezervasyonlu çalışacak. Bar, disko ve restoranlar ile otellerin düzenlediği baloların rezervasyonları da şimdiden doldu.

Vergi denetimi

Bayram ve yılbaşını peşpeşe kutlamaya hazırlanan Antalyalılar için birbirinden değişik programlar hazırlayan eğlence sektörü, maliye kıskacına alındı.Hemen hemen bütün kamu kurum ve kuruluşlarının izinli olduğu 10 günlük tatilde, Gelirler Bölge Müdürlüğü ekipleri eğlencenin sürdüğü gece yarılarına kadar vergi denetimi yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!