Antalya heyeti tanıtıma geliyor

Güncelleme Tarihi:

Antalya heyeti tanıtıma geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 10:22

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığındaki heyet, kentin 2017 sezonu tanıtım projesini anlatmak için Almanya’nın Frankfurt kentine geldi. Heyet, bu sabah Türk ve Alman basın mensupları ile kahvaltıda buluşarak, yeni sezon turizm kampanyası ile ilgili bilgi verecek.

Haberin Devamı

Antalya heyeti tanıtıma geliyor
BAŞKAN Menderes Türel ve beraberindekiler, Frankfurt’tan Hamburg’a geçerek, turizm şirketleri, acenteler ve turizm konusunda uzman gazetecilerle görüşecek. Öger Tours şirketinin merkezini de ziyaret etmeyi planlayan Antalya heyeti, daha sonra Amsterdam’a gidip, Hollanda’daki turizmciler, basın mensupları ve çeşitli sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya gelecek.
Bu gezi, geçen yıl yapılan ziyaretin devamı niteliğinde... Geçen yıl Antalya’dan Almanya’ya gelen bir heyet, kentin sahip olduğu tarihi ve turistik değerleri, yenilikleri Alman kamuoyuna duyurmak için çeşitli etkinlikler düzenlemişti. Bu amaçla medya mensupları ve turizm sektöründen temsilcilerle de bir araya gelmiş, Antalya’nın farkını ve turistler için sunduğu imkanları anlatmıştı.

Haberin Devamı

HEYETTE KİMLER VAR?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığındaki heyette şu isimler yer alıyor: Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman, IC – Fraport Havalimanı Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Döngel, Barut Otelleri Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Barut, Profesyonel Otelciler Derneği Başkanı, Rixos Downtown Genel Müdürü Hakan Duran, TÜROFED Başkan Yardımcısı, Serra Palace Hotel sahibi Sururi Çorabatır ve ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!