Antalya beach partiye doyacak

Güncelleme Tarihi:

Antalya beach partiye doyacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2017 15:16

Antalya beach partiye doyacak

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın sosyetik beach kulüplerinden Oba Lara Beach, bayrama parti bombardımanıyla giriyor. 26 Ağustos akşamı Selin Ciğerci ve DJ Kerimcan Durmaz ile başlayacak partiler, 4 Eylül gününe kadar aralıksız devam edecek.
Kurban Bayramı eğlenceleri beach partilerle renklenecek. Antalya'nın Lara bölgesinde bulunan Oba Lara Beach yönetimi, 10 gün sürecek bayram tatili için dolu dolu eğlence programı hazırladı. Serkan Şatıroğlu tarafından organizasyonu gerçekleştirilecek parti programı belli oldu. 26 Ağustos günü Selin Ciğerci ve DJ Kerimcan Durmaz'ın katılacağı beach partinin biletleri günler öncesinden tükendi.
27 Ağustos günü ise Pop Champagne Sezzy ile R&B parti gerçekleştirilecek. DJ Chema ve perküsyon shov, Samba Latin Parti, Colors Parti, Berk Batı ve Nişana konserinin yanı sıra Ritim Terapi, DJ Tarkan ile Sunset Parti meraklılarını ağırlayacak. 10 gün sürecek parti bombardımanına İstanbul'dan da çok sayıda davetli katılacak.
Her gün bir parti ve eğlence sloganı ile yola çıktıklarını belirten Serkan Şatıroğlu, "Antalya'yı bayram süresince partilere doyuracağız. Turizmin dünya markası olan kentimizi tercih eden yerli ve yabancı tatilcilere unutulmaz saatler yaşatacağız. İnstagram fenomeni Kerimcan Durmaz'ı, canlı performansı eşliğinde fanlarıyla buluşturacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!