Antalya ASFİM'i tercih ediyor

Güncelleme Tarihi:

Antalya ASFİMi tercih ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2017 14:55

Antalya ASFİM'i tercih ediyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin Antalyalılara ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor. Vatandaşların yoğun talep gösterdiği ve kontenjanların sınırlı olduğu ASFİM, Antalya genelinde 10 merkeziyle 15 yaş üstü vatandaşları sporla buluşturuyor.

Atatürk, Döşemealtı, Demre, Elmalı, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Varsak, Kemer ve Gazipaşa olmak üzere 10 merkezde 6 bin kayıtlı kursiyeriyle Antalya'nın en büyük spor merkezlerinden olan ASFİM, Antalyalıların takdirini kazanıyor. Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezleri, haftada 2 gün profesyonel eğitmenler ve diyetisyen eşliğinde fitness, ağırlık merkezi, step-aerobik, pilates, yoga, zumba ve temel jimnastik branşlarında ücretsiz spor yapma imkanı sunuyor.

KOŞARAK GELİYORUZ

İki dönemdir ASFİM'de spor yapan Canan Özdemir Karataş, ASFİM'le ilgili düşüncelerini şu sözlerle anlattı;

“Büyükşehir Belediyesi'nin spor tesislerinden iki dönemdir faydalanıyorum. ASFİM'i çok sevdim, çok keyifli her sabah koşarak geliyoruz. Keşke 2 değil 3, 4 gün olsa. Cihazlar ve donanım yeterli. Sanırım biz keyif aldıkça daha fazla kullanmak, daha fazla yararlanmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ediyoruz."

İYİ Kİ ASFİM'DEYİM

7 yıldır Antalya'da yaşayan Nazlı Semerci, ücretsiz spor yapmanın keyfini sürdüklerini belirterek, “Buradaki hocalarımızdan çok memnunum. Çok ilgili ve alakalılar. Etrafımdan ASFİM'leri duyuyordum ama kendim tanık olunca çok daha memnun kaldım. İyi ki buradayım diyorum" diye konuştu.

Güler yüzlü personeli ve hijyenik ortamıyla ASFİM'de keyifle spor yaptıklarını ifade eden Behiye Akpınar, “Burada en çok da güler yüzden memnunum. Zaten önemli olan da bu. Ayrıca hijyenik olması çok güzel, çok dikkat ediyorlar. Buradaki yönetim kadrosu çok bilinçli ve duyarlı. Böyle bir hizmeti bize sundukları için belediyemize de ayrıca çok teşekkür ediyoruz" dedi.

ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ

ASFİM'lerde spor ve grup derslerinin yanı sıra kilo vermek isteyenler için 6 gün diyetisyen hizmeti de veriliyor. Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezleri'nde görev yapan Diyetisyen Selin Namal, şu bilgileri verdi:

“Konyaaltı, Varsak, Kepez ve Atatürk olmak üzere ücretsiz diyetisyen desteği sağlıyoruz. Randevulu sistemle çalışıyoruz. Kursiyerlerimizin öncelikle küçük bir sağlık kontrolünden geçmelerini, kan tahlillerini yaptırmalarını istiyoruz. Sonuçlarıyla birlikte kursiyerler randevularını alıyor, beslenme alışkanlıklarına göre, vücut analizlerini ölçüyoruz ve kendi boy kilolarına göre bir beslenme programı hazırlıyoruz. Haftalık ya da 2 haftada bir verdiğimiz diyetin başarısını öğrenmek için kontrollerini yapıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!