Antakya Belediyesi'nden ücretsiz keman kursu

Güncelleme Tarihi:

Antakya Belediyesinden ücretsiz keman kursu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2018 13:42

Antakya Belediyesi'nden ücretsiz keman kursu

Haberin Devamı

Hüseyin BOZOK/HATAY, (DHA)- ANTAKYA Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Merkezi’nde gençlere ücretsiz keman kursu vermeye devam ediyor.
Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Merkezi’nde eğitmen Burak Parlakyiğit eşliğinde  ve uzman eğitmenler tarafından verilen 6. etap keman kurslarının devam ettiği belirtildi.
Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, keman enstrümanı ve kurs hakkında şu bilgiler verildi: "Her yaştan insana hitap eden keman, öğrenmesi eğlenceli, eğlenceli olduğu kadar emek isteyen, her yere taşınabilir ve her ortamda çalınabilir, insanların gıpta ettiği, popülerliği oldukça yüksek bir müzik aletidir. Her yaştan ve seviyeden öğrencilerle bireysel olarak yapılan keman derslerimizin ilk amacı öğrencinin müzik sevgisini uyandırmak, hayal dünyasında müzik imgesini geliştirmek, ritim duygusunu vermektir. Müziği seven insanı sever, toplumu sever, yaşamı sever, eşsiz bir ruh gücü ve zenginliği kazanır. Enstrüman eğitimi, öğrencinin kişisel gelişiminde çok yönlü ve olumlu etkiler yaratır. Solfej, armoni ve diğer teorik bilgiler tamamlayıcı olarak keman kurslarımızın içeriğinde yer almaktadır. Kurumumuzda gençlerin yanı sıra yetişkinler de keman kurslarımıza katılabilirler.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!