ANSİAD, Başkan Bahar'ı konuk etti

Güncelleme Tarihi:

ANSİAD, Başkan Baharı konuk etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 12:01

 ANSİAD, Başkan Bahar'ı konuk etti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ANSİAD) aylık toplantısına konuk olan Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar, iş adamlarına OSB'nin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, ANSİAD'ın aylık toplantısına konuk oldu. ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Başkan Bahar'ın yanı sıra Antalya OSB Başkan Vekili Fatih İncir, yönetim kurulu üyesi Yiğit Budak ve ANSİAD üyeleri katıldı.

PROJELERİNİ ANLATTI

ANSİAD üyelerine Antalya OSB ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Başkan Bahar, bölge sanayicisinin yeni ihracat pazarları keşfetmesi için başlattıkları Sektörel Ticaret Heyeti programlarının başarıyla sürdüğünü söyledi. Başkan Bahar, gıda sektöründe faaliyet gösteren sanayicilerin yer aldığı bir heyetin şu an da Fransa'da temaslarda bulunduğunu belirtti. Fransa'nın hemen ardından plastik sektörü sanayicileri ile Almanya'ya bir program düzenleyeceklerini aktaran Bahar, seyahatlerin Ekonomi Bakanlığı desteğiyle gerçekleştiğini, Bakanlık tarafından Türkiye'deki diğer tüm OSB'lere örnek gösterildiğini söyledi.

ÜRETİCİNİN SESİ OLACAĞIZ

Antalya ekonomisinin son durumuyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ali Bahar, “Çevremizde gelişen uluslararası tüm sorunlara rağmen üretmeye, ekonomi hakkında, ticaret hakkında esnafın ve sanayicilerin sorunları hakkında konuşmaya devam ediyoruz. Üreticinin ve esnafın sesi olmaya yönelik gayretimizi her platformda sürdüreceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!