Annesiyle bile tanıştırmış

Güncelleme Tarihi:

Annesiyle bile tanıştırmış
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2005 01:39

İddiaya göre Çilingiroğlu'nun, Feraye Tanyolaç’ı annesi Gülümser Çilingiroğlu’yla tanıştırması, bardağı taşıran son damla olmuş.
  Gamze Özçelik'in nişanı ertelendi

Daha önce defalarca ayrılığın eşiğine gelen Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, bu kez boşanma konusunda kararlı... Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç adlı yapımcı ile Bebek’te görüntülenmesi sonrası gelişen olaylar ve açığa çıkan detaylar, ikili arasında yine krize neden oldu.

Önceleri Tanyolaç’ın ortak aile dostları olduğunu söyleyen, haberlerin basına yansıması sonrasında da birlikte Antalya’ya giderek ‘her şey yolunda’ mesajı veren çift, sürpriz gelişmeler üzerine boşanmak üzere mahkemeye başvuracaklarını söyledi. Çiftin arasında ipleri geren ilk olay, Çilingiroğlu’nun Tanyolaç ile basit bir kaçamak yaşamaması, ikilinin aslında dört yıldır birlikte olduklarının ortaya çıkmasıydı. Ancak bu şok gelişmenin üzerinden çok geçmeden, Hülya Avşar’ın, eşi Kaya Çilingiroğlu’nun bu zaman zarfında annesi ile Tanyolaç’ı tanıştırdığını öğrenmesi, bardağı taşıran son damla oldu.

İddiaya göre bu gelişmeyi öğrenen Hülya Avşar, yakın çevresine ‘O kadını kaynanamla bile tanıştırmış. Olacak şey mi bu? Bu adam ne yapmaya çalışıyor’ diye dert yandı. Bir de imam nikahı yaptıkları iddiasının ortaya atılması, Avşar’ı iyice öfkelendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!