Annesinin Güneşi

Güncelleme Tarihi:

Annesinin Güneşi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2006 00:00

Beşiktaş’ın tecrübeli yıldızı, "Futboldaki başarılı kariyerimde annemin payı büyük. Annem ve babam benim en büyük moral kaynağım. Almanya’da idman ve maçlarıma gelerek bana destek olurlardı. Şimdi de İstanbul’daki maçlarıma geliyorlar" dedi.

Beşiktaş’ın yıldız Ali Güneş tam bir anne kuzusu. Ali Güneş’in annesi Rukiye hanım tek evladını görüp izlemek için her ay Almanya’dan İstanbul’a gelip gidiyor. Freiburg’da yaşayan Rukiye hanım, her ay Freiburg-İstanbul hattında 2 bin kilometre katediyor. Ali Güneş, Almanya’nın SC Freiburg takımında futbola başladığından beri annesinin antrenman ve maçlarını izlediğini söyledi.

Ali Güneş, "Futboldaki başarılı kariyerimde annemin payı büyük. Annem ve babam benim en büyük moral kaynağım. Almanya’da idman ve maçlarıma gelerek bana destek olurlardı. Şimdi de İstanbul’daki maçlarıma geliyorlar. Beşiktaş’ta forma giymemden dolayı çok mutlular. Anneme şükran borçluyum. Ben de uzun yıllar siyah beyazlı formayı giymek istiyorum" dedi. En büyük hobisinin açık alanlarda futbol oynayan gençleri izleyerek onları desteklemek olduğunu belirten Ali Güneş, "Futbol sizi destekleyen, başarıya iten birileri olduğu zaman daha büyük keyif veriyor. Geçen yıl şampiyon olan F.Bahçe’yi bırakıp Beşiktaş’a geldim. Çok da mutluyum. G.Birliği’ne 30 metreden attığım gol benim için yeni bir başlangıç ve patlama noktası oldu" diye konuştu.

Ali Güneş, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana’nın da yeni gözdesi oldu. Fransız teknik adam, önceki gün Asbaşkan Kıvanç Oktay ve Genel Menajer Mehmet Ekşi ile yaptığı toplantıda, "Ligin ikinci yarısında sergilenen futboldan memnunum. Bir kaç oyuncu konusunda şüphem vardı. Fakat bu şüphelerim ortadan kalktı. Özellikle Ali Güneş hem tekniği hem de fiziği ile sistem oyuncusu olduğunu gösterdi" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!