Annesi sokağa atınca intihar etmek istedi

Güncelleme Tarihi:

Annesi sokağa atınca intihar etmek istedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 14:07

ADANA’nın Ceyhan İlçesi’nde kendisi cezaevindeyken annesinin eşi ve 5 çocuğunu sokağa attığını öğrenen 34 yaşındaki Sadık Demir, sinir krizi geçirip 5 katlı bir binaya çıkarak intihar etmek istedi.

Haberin Devamı

Yaşları 1 ile 12 arasında değişen 5 çocuğu ile birlikte kayınvalidesi Fadime Demir’in evinde yaşayan 33 yaşındaki Havva Demir, iddiaya göre 5 gün önce evden çıkartıldı. Kayınvalidesi tarafından sokağa atılan genç kadın, çocuklarıyla birlikte parklarda yaşamaya başladı. Bir suçtan dolayı Ceyhan Tarım Açık Cezaevi’nde hükümlü olarak yatan Sadık Demir, izin alarak ailesini görmek için eve geldi. Eşi ve çocuklarının sokağa atıldığını öğrenen Sadık Demir, Kızılay Caddesi’ndeki 5 katlı bir binanın terasına çıkarak intihar etmek istedi.

Kendini aşağı sarkıtan Demir’i görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler terasa çıkarak Sadık Demir’i ikna etmeye çalıştı. Polis, ikna çabalarına olumsuz yanıt veren Demir’i bir anlık dalgınlığından faydalanıp yakalayarak binadan indirdi. Sinir krizi geçiren Sadık Demir, ambulansla götürüldüğü Ceyhan Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Havva Demir, kayınvalidesi tarafından evden çıkarıldıklarını belirterek günlerdir çocuklarıyla farklı parklarda uyuduğunu, karınlarını doyuramadığı için eşinin sinir krizi geçirdiğini, bu nedenle intihar etmek istediğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!