Annenize özel akşam yemeği

Güncelleme Tarihi:

Annenize özel akşam yemeği
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 00:00

Ankara’nın birbirinden şık restoranları, bu yıl da pazar günü çok özel seçenekleriyle anneniz ve sizi bekliyor. Başkent’te annenizin ve sizin damak zevkinize hitap eden bir mekan mutlaka bulunuyor. Annenizle birlikte Uzakdoğu mutfağından örneklerin sunulduğu restoranlara, deniz ürünleri restoranlarına ya da şık bir kebapçıya gidebilirsiniz. İşte bazı seçenekler.

Haberin Devamı

QUICK CHINA

Çin restoranı gibi algılansa da Quick China’nın menüsünde Japon, Tayland, sushi ve teppanyaki(Japon usulü ocakbaşı) mutfaklarının en seçkin lezzetleri bulunuyor. Sushi ustalarının şovunu seyrederek muhteşem lezzetleri tatmak isterseniz salonun ortasında bulunan 15 kişilik sushi barı veya Japon usulü ocakbaşında oturmak isterseniz de 10 kişilik teppanyaki bölümünü tercih edebilirsiniz.
Uzak Doğu mutfağının en seçkin lezzetlerini yenilenen konsepti ve büyülü atmosferi eşliğinde Ankaralılar’a taşıyan Quick China, öğle saatlerini kapsayan 30 metre uzunluğundaki özel açık büfesiyle açık büfe servisi de sunuyor. Yaklaşık 90 çeşit lezzetin tadılabileceği serviste annenizle seçim yapmakta oldukça zorlanacaksınız.
Adres: Uğur Mumcu’nun Sokağı No:64/B GOP
Tel: 437 03 03

ÇENGELHAN BRASSERIE

Haberin Devamı

Tarihi Ankara Kalesi’nde yer alan Çengelhan Rahmi Koç Müzesi’nin içinde hizmet veren Çengelhan Brasserie, Türkiye’nin dört bir yanından gelen lezzetlerle dolu, unutulmaz bir kahvaltı keyfi sunuyor.
Çengelhan’ın tarihi atmosferindeki bu kahvaltının lezzet sırrı, her kahvaltılığın yapıldığı en iyi yerlerden özenle, taze ve doğal olarak seçilmesi. Anneler Günü’nde Çengelhan Brasserie Kahvaltı Menüsü’nde; Hatay ve Balıkesir’den on çeşit peynir, Ayvalık’tan zeytin çeşitleri, Bodrum’dan ev yapımı reçeller, Çengelhan Brasserie için özel olarak üretilen poğaça, açma, simit, kek, lavaş, kruvasan, Danish, Cibata ve diğer ekmek çeşitleri, sucuk ve salamlar, çeşit çeşit köy yumurtaları, maydonoz ve pancar suyu, tere, roka, turp filizleri ve diğer light ürünleri, limitsiz çay, kahve ve meyve suları yer alıyor. Üstelik hepsi kişi başı sadece 35 TL.
Adres: Tarihi Ankara Kalesi, Necatibey Mah. Depo Sok. No:1 Ulus
Tel : 309 68 00

TRİLYE RESTORAN

Balık ve deniz ürünleri denilince Ankara’da ilk akla gelen yerlerden biri olan Trilye Restoran’da yalnızca deniz ürünleri servisi yapılıyor. Zaten mekanın adı da Latincede ‘Kırmızı Barbun’ anlamına geliyor. Anneler Günü’nde aileler, lezzetli ve sağlıklı yemekler eşliğinde bu özel gün için Trilye’de buluşuyor. Zengin deniz ürünleri menüsüyle ve eşsiz sunumlarıyla konuklarına unutulmaz anlar yaşatan Trilye Restoran,  iç mekanın yanı sıra oldukça güzel ve ferahbahçesi bulunan Trilye’nin bahçesi yaz akşamları için de son derece ideal bir yer.
Adres: Reşit Galip Cad. Hafta Sok. 11/B GOP Tel: 447 12 00

PIANO PLUS

Haberin Devamı

Her gün farklı müzik programı, dünya mutfaklarından lezzetler ve farklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Piano Plus Restaurant&Club, dünya mutfaklarından seçilen örneklerle Türk damak tadına uygun lezzetler sunmaya devam ediyor. Piano Plus’ın spesial yemekleri arasında olan Piano Steak; porto şarabı ile hazırlanan dana bonfile yanında özel porçini mantar sosu, safranlı pilavı ve ızgara patlıcan söğürmesi ile servis edilmektedir. Geniş bir içki yelpazesine sahip olan Piano Plus, Fransız, Türk, Şili, İtalyan şaraplarını misafirlerine güler yüzlü servis ile sunuluyor.
Muhteşem Ankara manzaralı Piano Plus’ın terası da, görülmeye değer bir yer olarak annenizi ve sizi bekliyor.
Adres: Bahçelievler 7. Cad. No: 45  Tel: 222 88 44

KIRÇİÇEĞİ

Haberin Devamı

25 yıl önce Ege’de hizmet vermeye başlayan Kırçiçegi şu anda 13 şubesiyle tüm Türkiye yayılmış durumda. Ege bölgesine has lezzetleriyle 25 saat hizmet anlayışıyla hareket eden bir Kırçiçeği, pide, kebap ve çorba çeşitleriyle Türk ve Osmanlı mutfağından eşsiz lezzetleri müşterilerine sunuyor. Emsalsiz lezzet güler yüzlü hizmet geleneğiyle Kırçiçeği’nde annenize güzel bir ziyafet verebilirsiniz.
Adres: Çetin Emeç Bulvarı No:60 Balgat
Tel: 286 09 35

PARK FORA

Ankara’nın gözde caddelerinden Nene Hatun’da hizmet veren Park Fora’da günlük ve mevsimlik taze balık çeşitlerinin yanı sıra, kendine özgü mönüsüyle başka hiçbir yerde olmayan deniz ürünleri ile hazırlanan soğuk ve sıcak mezeler sunuluyor. Deniz ürünlerindeki lezzet ve çeşitliliğiyle yurt içi ve yurt dışında adını duyuran Park Fora, farklı balık pişirme teknikleriyle Ankaralarının keyifli saatler geçirerek annelerini gururla ağırlayacakları bir mekan.
Adres: Nenehatun Caddesi No:97 Gaziosmanpaşa
Tel: 447 73 00

TADAN PİDE

Haberin Devamı

Anneler Günü’ne özel yüzde 50 indirim yapan Tadan Pide, yenilenen yüzüyle sizi ve annenizi ağırlamaya hazırlanıyor. Anneler Günü’nden bir gün önce açılışının yapılacağı Tadan Pide, Anneler Günü’ne özel dekorasyonuyla ve kaliteli hezmetiyle Emek 8. Cadde’de sizleri bekliyor.
Genel görünümü ile diğer pide restoranlarından oldukça farklı bir his yaratan Tadan Pide’nin büyüleyici görselliğini, meyve ağaçları ile bezeli bahçesi pekiştiriyor. Anneler Günü’ne ve açılışına özel sürpriz ikramlar sunacak olan Tadan Pide, anneniz ve sizin vazgeçilmezleri arasına girmeye aday.
Adres: Emek 8. Cadde (Bişkek Caddesi) No: 68
Tel: 222 53 33

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!