"Annemin Yarası" oyuncuları İzmir'de

Güncelleme Tarihi:

Annemin Yarası oyuncuları İzmirde
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 16:28

- Oyuncu Meryem Uzerli: - "Bu, hayat dolu bir hikaye. Sinemadan çıktığınızda ikinci bir hayat yaşadığınızı hissedeceksiniz. Her şey var. Bütün duygusal noktalara vuran bir film"

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - Oyuncu Meryem Uzerli, "Annemin Yarası" filminin hem ağlattığını hem güldürdüğünü belirterek, "Bu, hayat dolu bir hikaye. Sinemadan çıktığınızda ikinci bir hayat yaşadığınızı hissedeceksiniz. Her şey var. Bütün duygusal noktalara vuran bir film" dedi.

"Annemin Yarası" filminin başrol oyuncuları Meryem Uzerli, Ozan Güven ve Bora Akkaş, İzmir özel gösterimi öncesi bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda, filmle ilgili değerlendirmelerde bulunan oyuncu Meryem Uzerli, çok etkileyici bir hikaye çektiklerini, filmi 9 haftada tamamladıklarını belirtti.

Uzerli, filmin hem ağlattığını hem güldürdüğünü aktararak, "Bu, hayat dolu bir hikaye. Sinemadan çıktığınızda ikinci bir hayat yaşadığınızı hissedeceksiniz. Her şey var. Bütün duygusal noktalara vuran bir film. Bence nadir olan bir şey" diye konuştu.

Haberin Devamı

Gazetecilerin Uzerli'nin filmde şarkı söylediği sahneyi anımsatması ve "İleride müzisyen olma gibi bir planınız var mı ?" şeklindeki sorusuna Ozan Güven'in araya girerek, "Türkü albümü çıkartacak. O yüzden bu filmde şarkı söyledi ki insanların kulağı alışsın. Albüm çıkarsa yeridir. Ben alırım" diye yanıt vermesi salonda gülüşmelere neden oldu.

Uzerli ise şarkıcı olmadığını ifade ederek, "Karaktere uygunsa dans edersin, şarkı söylersin. Karakter için lazım olanı yaparsın" dedi.

Filmin hayatında çok özel bir yer bulduğunu anlatan Ozan Güven, "Senaryoda yazdığımız gibi bir çiftlik bulduk Belgrad'da. Film kendisinin çekilmesi için elinden geleni yaptı. İzleyince siz de çok beğeneceksiniz" diye konuştu.

Ozan Güven, bir gazetecinin "Film için 'Türkiye'de sadece komedi filmi çekiliyor algısına vurulmuş bir darbedir' yorumu geldi. Ne düşünüyorsunuz bu yorum hakkında" sorusu üzerine, bunun doğru bir yorum olduğuna inandığını belirterek, şunları söyledi:

"Vizyona giren yerli film sayısı 10 taneyse bunun 8'i komedi oluyor. Bu da kötü bir şey değil. İnsanların buna ihtiyacı olduğu için yapıldığını düşünüyorum. Ağırlıklı olarak böyle hikayelere yapımcıların ve oyuncuların çok cesaret edemediğini düşünüyorum. Bizim filmimizin başka konularla başka şekillerde ilgileniyor olmasının bu algıyı değiştirebileceğini düşünüyorum. İnsanlar, oyuncular, yapımcılar başka filmlerle de ilgilenecek diye düşünüyorum."









Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!