Annelerin dilinden, 'Engelli Yaşam'

Güncelleme Tarihi:

Annelerin dilinden, Engelli Yaşam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 11:43

Annelerin dilinden, 'Engelli Yaşam'

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akdeniz Güneşi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliğiyle 'Özel Annelerin Dilinden' konulu etkinlik düzenlenecek.
Kepez ilçesinde özel eğitim gören engelli çocukların anne ve babalarının konuşmacı olarak katılacağı programda ebeveynler, doğumdan bugüne kadar özel çocuklarıyla yaşadıkları tüm yaşantılarını toplumla paylaşacak. Toplumun engelli çocuklara ve ailelere yaklaşımı ve engelli ailelerinin toplumsal beklentilerinin de anlatılacağı etkinliğe, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, müdür yardımcıları, rehber öğretmenler ve veliler katılacak.
HAYATIN ENGELLERİNİ ANLATACAKLAR
Aile içinde, sosyal çevrede, okulda ve yaşamın her alanında yaşadıkları olumlu ya da olumsuz anıların anlatılacağı etkinlikte, toplumun engelli çocuklara ve ailelerine yaklaşımı konusu da ele alınacak. Engelli yaşamına farklı bir pencereden bakılmasını sağlamak, farkındalık oluşturmak ve toplumun bakış açısını geliştirmek amacıyla 4 Aralık 2017 Pazartesi günü saat 11.00'da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenecek 'Özel Annelerin Dilinden' konulu etkinlik toplumdaki engelleri kaldırmak isteyen herkesi bekliyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün anlam ve öneminin de ele alınacağı programın ardından, Erdem Bayazıt fuayesinde resim sergisi de açılacak. Etkinliklerin ardından düzenlenecek kokteyl ile de engelli ve engelsiz ailelerin kaynaşması sağlanacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!