Annelerden Cumhuriyet Bayramı’na Özel Oyun

Güncelleme Tarihi:

Annelerden Cumhuriyet Bayramı’na Özel Oyun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 14:08

TEPEBAŞI BELEDİYESİ ANNELER HALK OYUNLARI VE TİYATRO TOPLULUĞU CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI KAPSAMINDA ZÜBEYDE HANIM KÜLTÜR MERKEZİNDE “KALPAĞIMDA GÜL OYA “ADLI OYUNU SAHNEYE KOYDU.

Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Oyunları ve Tiyatro Topluluğu Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde “Kalpağımda Gül Oya “adlı oyunu sahneye koydu.
Hafize Erdoğan’ın yönettiği, Zeynep Kaymaz’ın sahneye koyduğu ve Kurtuluş Savaşı’nda kadınların çektiği acıları, gösterdikleri cesaretli, özveriyi yeni kuşaklara aktarmayı hedefleyen dans ve müzik gösterisi büyük beğeni topladı.
Oyun sonrası Tepebaşı Belediyesi Meclis üyesi Turgut Doğandor, yönetmen Hafize Erdoğan ve oyunu sahneye koyan Zeynep Kayamaz’a çiçek takdim etti.
Oyun sonrası bir açıklama yapan Hafize Erdoğan” Bizi yalnız bırakmadınız çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet erdemli insanların rejimiymiş sizi de bizi desteklediğiniz için erdemli sayıyorum. Başkanımız Ahmet Ataç’a bize böyle bir imkanı verdiği içinde çok teşekkür ederim ”dedi.
Meclis üyesi Doğandor ise, “Hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum sporcular sporlarıyla, sanatçılar sanatlarıyla bayramlarını kutlarlar. Biz de böyle kutladık” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!