Anneler kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Anneler kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2018 16:38

Anneler kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - ANTALYA'nın Finike ilçesinde Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kadınlar kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Finike ilçe başkanlığı tarafından sahildeki bir kafede düzenlenen etkinliğe CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Finike İlçe Başkanı Okan Tanır, Kumluca İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, İYİ Parti İlçe Başkanı Veli Uslu, Finike Kadın Kolları Başkanı Hülya Tutal, ADD Finike İlçe Başkanı Atilla Öztürk, milletvekili aday adayları, il yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaş katıldı.

İl Kadın Kolu Başkanı Nilüfer Deveci ve kadınlar Anneler Günü'nü kutlayarak karanfil dağıttı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal 'Lavinya'nın Aşkla İmtihanı' adlı kitabını okuyucuları için imzaladı. Kitabın satış gelirinin 'Lösemili Çocuklar Vakfı'na bağışlanacağı açıklandı.

CHP Finike Kadın Kolu Başkanı Hülya Tutal, sonsuz sabrın, şefkatin, merhametin ve iyiliğin sembolü olan annelerin, benzersiz özverileri, sınırsız sevgileriyle her yaşta insan için en büyük güç kaynağı olduğunu söyledi. Hülya Tutal, "Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın gösterdiği gibi bir anne bir milletin kaderini değiştirebilir. Sağlam bireylerin yaşadığı sağlıklı bir toplumun temelinde annelerin fedakârlıkları ve emekleri vardır. Anneler toplumun geleceği olan çocuklarımıza dürüstlüğü, onurlu ve ahlaklı yaşamı öğretenlerdir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!