Anneler günü hediyesi yuva yıktı!

Güncelleme Tarihi:

Anneler günü hediyesi yuva yıktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 19:36

İstanbul'da 15 yıllık evli, iki çocuk sahibi Murat ve Şaziye T. çiftinin evliliklerini Anneler Günü'nde yaşanan hediye krizi yıktı. Şaziye T., kendisine hediye alınmadığı gerekçesiyle evi terk edince kendini affettirmek için bankadan çektiği krediyle eşine araba hediye eden Murat T.'nin çabaları sonuç vermedi. Çareyi tüm ev işlerinde eşini yardım etmede bulan Murat T., misafirlerin önünde rencide edildiği iddiasıyla 20 bin liralık boşanma davası açtı.

Haberin Devamı

Sabah Gazetesi'nden Ümit Uzun'un haberine göre servis şoförü Murat T. (44) ve bir şirkette sekreter olan Şaziye T .(35) 15 yıl önce evlendi. İki çocuğu olan çiftin güzel giden evlilikleri geçen yıl Anneler Günü'nde yaşanan hediye krizinde çıkan kavganın ardından bozuldu. Dava dosyasındaki iddialara göre, Anneler Günü'nde işten gelen Şaziye T. kendisine hediye alınmadığını fark edince sinirlendi. Çıkan tartışmada Murat T. kendisine sürpriz yapacaklarını belirtmesine rağmen tartışmaya devam eden Şaziye T. evi terk etti. Ailesinin böyle bir gerekçeden yıkılmasını istemeyen Murat T., kalbini tekrar kazanmak istediği eşine bankadan kredi çekerek bir otomobil hediye etti. Ancak Şaziye T. bu arabayı da beğenmedi.

"KALK ÇAY DOLDUR"

Bir süre sonra geri dönen Şaziye T., sonraki süreçte tüm ev işlerini kocasına yaptırdı. Eşinin kendisine hakaretler ettiğini ve misafirlerin önünde rencide ettiğini savunan Murat T., yaşadıkları üzerine boşanma davası açtı. Boşanma dilekçesinde, evlilik birliğinin sarsılmasının temel nedenlerinden birinin karısının baskın bir karakteri olduğunu belirten Murat T., su içtiği bardağı salonda bırakması üzerine eşinin kendisine bağırdığını ve misafirlerin önünde "Kalk çay doldur, boş bardakları görmüyor musun, illa söylemek mi gerek" diyerek defalarca küçük düşürdüğünü anlattı. Murat T. tüm bu yaşananlara yuvasının dağılmaması için ses çıkarmadığını ancak dayanacak gücü kalmadığını belirterek, 20 bin lira tazminatlı boşanma davası açtığını bildirdi. Mahkeme çiftin boşanmasına karar vererek, tazminat talebini reddetti. Çiftin kız çocuklarının velayeti babaya verilirken, erkek çocuklarının velayeti ise anneye verildi.

Haberin Devamı

VELAYET DAVASI

Boşanmanın ardından 15 yaşındaki kızının velayetini almak için İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'ne dava açan Şaziye T. dilekçesinde, Murat T.'nin kızına ev işlerinde yardım ettirdiğini ve ruj sürmesini istemeyerek baskı uyguladığını belirtti. Murat T. ise kızıyla mutlu olduğunu ve kendisine baskı uygulamadığını belirterek davaya itiraz etti. Çiftin velayet davası sürüyor.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!