Anneden oğluna son bakış

Güncelleme Tarihi:

Anneden oğluna son bakış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 13:06

Bağcılar'da kaybolan ve trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıkan ortaokul öğrencisi Serhat Taş son yolculuğuna uğurlandı. Cenazenin eve getirildiği sırada sinir krizi geçiren anne Perihan Taş'ın cenaze aracının içinden oğlunu sevmeye çalışması yürekleri dağladı.

Haberin Devamı

Bağcılar'da geçen Pazartesi kaybolan ve trafik kazasında hayatını kaybettiği ortaya çıkan ortaokul öğrencisi Serhat Taş'ın cenazesi Bağcılar Güneşli'de bulunan Yusuf Ziya Camii'nden kaldırıldı. Cenaze törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokma Çağırıcı, Serhat Taş'ın sınıf arkadaşları ve çok sayıda yakını katıldı. Cenazeye katılan Serhat'ın arkadaşları tabutun başında dualar etti. Cenaze, camide okunan duanın ardından Serhat Taş'ın evine getirildi. Bu sırada annesi Perihan Taş ve diğer yakınları sinir krizi geçirerek bayıldı.

Haberin Devamı

Güçlükle sakinleştirilerek cenaze aracına bindirilen acılı anne, cenaze aracının camına vurarak ağladı. Acılı annenin cenaze aracından oğlunun tabutunu izlemesi yürekleri dağladı.

Serhat Taş'ın cenazesi defnedilmek üzere Yayla Mezarlığı'na götürüldü.

CENAZESİ ADLİ TIP’TA ORTAYA ÇIKTI

Bağcılar Erol Battal Ortaokulu son sınıf öğrencisi Serhat Taş, Pazartesi günü öğlen saatlerinde Güneşli Evren Mahallesi’ndeki evinden ayrılmış daha sonra kendisinden haber alınamamıştı. Taş’ın ailesi bir gün bekledikten sonra polise başvurdu. Yapılan çalışmalar sonucu, Adli Tıp’a üzerinden kimlik çıkmayan bir çocuk cesedinin geldiği tespit edildi. Polis, aileye durumu bildirerek, cesedin çocuklarına ait olup olmadığının belirlenmesi için aileyi Adli Tıp’a çağırdı. Aile, ölen çocuğun kendi çocukları olduğunu teşhis etti.

Haberin Devamı

YOLDAN KARŞIYA GEÇERKEN ARAÇ ÇARPMIŞ

Serhat Taş’ın, Pazartesi günü O-3 TEM Bağlantı Yolu’nda üstgeçidi kullanmayarak yolun karşısına geçmeye çalıştığı, bu sırada bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!