Anne ve babasının adını okulunda ölümsüzleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Anne ve babasının adını okulunda ölümsüzleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 17:46

Anne ve babasının adını okulunda ölümsüzleştirdi

Haberin Devamı

MANİSA'daki ilkokul öğretmeni Arzu Çopur, çalıştığı okulda 28 bin liraya kütüphane ve özel eğitim sınıfı yaptırarak vefat eden anne ve babasının adına hizmete açtı.

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde 18 yıldır öğretmenlik yapan evli üç çocuk annesi 38 yaşındaki Arzu Çopur, belirli aralıklarla kaybettiği annesi Birsen Sarıtabak ve babası Doğan Sarıtabak'ın adlarını, görev yaptığı okulda kendi imkanlarıyla hizmete açtığı kütüphane ve özel eğitim sınıfına verdi. Son 8 yıldır Fatih Vefik Kitapçıgil İlkokulu'nda görev yapan öğretmen Arzu Çopur, anne ve babasının adının yaşatılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çopur, kütüphane ve özel eğitim sınıfının 28 bin liraya mal olduğunu söyleyerek eğitime katkısının hem mesleki hem de maddi olarak devam edeceğini dile getirdi. Çopur, en büyük hayalinin kendi adına okul yaptırmak olduğunu söyledi.

Kütüphane ve özel eğitim sınıfı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal Demir, İlçe Milli Eğitim Ebubekir Ermiş, öğretmen Arzu Çopur katıldı. Çopur'u bu mutlu gününde mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Çopur'u kutlayarak hayırseverlere de örnek olması gerektiğini söyledi. Ayrıca törene katılan Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri öğrencileri de kütüphaneye 967 adet kitap yardımında bulundu. Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı.

Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

   

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!