Anne ve 2 çocuğu soba kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Anne ve 2 çocuğu soba kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2011 11:56

HATAY’ın Reyhanlı İlçesi’nde oturan 30 yaşındaki Meral Üre ile çocukları 5 yaşındaki Bilal ve 6 yaşındaki Nedve, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü, 2 çocuğu da tedaviye alındı.

İlçeye bağlı Varışlı Köyü’nde oturan Meral Üre, çocukları Bilal, Nedve ile 7 yaşındaki Tahir ;ve 3 yaşındaki Yıldız ;ile birlikte dün akşam sobaya kömür attıktan sonra uykuya daldı. ;Varışlı İlköğretim Okulu Müdürü Rıfat Bozkurt, bu sabah öğrencilerinden Nedve ve Tahir’in okula gelmediğini fark etti. Devamsızlık yapan öğrencileri sistemli olarak ailelerine bildiren Bozkurt, telefonla aradığı aileye ulaşamayınca durumu yakınlarına iletti. Bunun üzerine eve gelen yakınları kapıyı kırarak içeri girdiklerinde anne Meral Üre ile çocukları Bilal ve Nedve’nin cesetleri ile karşılaştı. Baygın halde bulunan Tahir ve Yıldız ise hemen Reyhanlı Devlet Hastanesi’ne orada yapılan ilk müdahalenin ardından da Antakya Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

İhbar üzerine eve gelen jandarmanın yaptığı incelemede anne ile çocuklarının kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Cesetler otopsi için Reyhanlı Devlet Hastanesi’ne götürülürken acı haberi duyanlar ;sinir krizi geçirdi.

Ölen Meral Üre’nin eşi 34 yaşındaki Hüseyin Üre’nin de TIR şoförü olduğu ve yurt dışında bulunduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!