Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 16:54

Anne yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Salı akşamlarının duygu yüklü dizisi Anne'nin son bölümünde Zeynep'in yarı baygın, Sinan'ın ise çaresiz anlarına tanık olan izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Sinan'a acı çektirmek isteyen Cengiz, Zeynep'i öldürmeye karar verdi. Sinan, telefonun izini buldukları depoyu bastı ancak onu depoda korkunç bir manzarayla karşı karşıya kaldı. Peki, Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı için araştırmalar erkenden başladı. Her hafta salı günleri izleyici karşısına çıkan Anne dizisinin 29. bölümü dün akşam yayınlandı. Ekran başındakiler, duygu yüklü dizinin son bölümünde Cengiz tarafından kaçırılan Zeynep’in zor anlarına tanık oldu. Başta birahanesinin kapanması olmak üzere hayatında ters giden her şeyden Sinan’ı sorumlu tutan Cengiz, intikam için Zeynep’i kaçırdı. Cengiz tam Zeynep’e iyice yaklaşmışken Sinanlar telefonun izini buldukları depoyu bastı. Ancak orada Sinan’ı kötü bir sürpriz bekliyordu. Zeynep ve Sinan’ın kurtulup kurtulmayacağını merak eden izleyiciler Anne’nin 30. bölüm fragmanını araştırıyor.

Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Zeynep’ten uzun süre ses çıkmaması yanın kalmaya başladığı Aysel’i tedirgin etti. Sonunda Aysel dayanamadı ve Gönül’ü aradı. Zeynep’in ortalarda olmaması Gönül’ü de endişelendirdi. Gönül, Zeynep Anne ve Sinan Zeynep’in kayıp olmasıyla ilgili birbirlerini telkin etmeye çalışırken Cengiz Sinan’ı aradı. Zeynep’i kendisinin kaçırdığını söyledi. Deliye dönen Sinan, Cengiz’in Zeynep’e karşılık ne istediğini sordu. Ancak tek amacı Sinan’a acı çektirmek olan Cengiz, Zeynep’in üstüne geldikçe Zeynep’in direnci de düşmeye başladı. Hele Cengiz’in asıl amacını öğrenmek Zeynep için korkulu bir sürecin başlamasına neden oldu. Çünkü Cengiz’in asıl amacı Sinan’ı oraya getirtmek ve Sinan’ın gözleri önünde Zeynep’i öldürmekti. Zeynep Cengiz’in bu plan konusunda ne kadar kararlı olduğunu gördükçe dehşete düştü. Üstelik Cengiz Zeynep’e karşı başka duygular hissetmeye başlamıştı. Sinan hemen emniyettekileri harekete geçirdi. Sonunda Cengiz’in telefonuna dair bir iz buldu. Sinan ve polisler derhal operasyona başladı. Cengiz tam Zeynep’e iyice yaklaşmışken Sinanlar telefonun izini buldukları depoyu bastı ancak onu depoda korkunç bir manzara beklemekteydi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!