"Anne sihir yap, tatil gelsin"

Güncelleme Tarihi:

Anne sihir yap, tatil gelsin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2012 15:18

O, Türkiye’deki tüm çocukların sihirli annesi. Sadece çocuklar değil, 7’den 70’e herkes tarafından çok sevilen fantastik dizi Sihirli Annem’le her gün Star TV ekranlarında.

Haberin Devamı

5 yıl aradan sonra Sihirli Annem’de tekrar bir araya geldiniz. Nasıl gidiyor çekimler, neler değişti tam olarak?        

İyi gidiyor her şey. Şöyle bir sürpriz oldu artık günlük yayınlanıyor bizim dizimiz yani her gün ekranlardayız. Her gün çalışıyoruz, çok meşakkatli, zor bir iş. Çünkü sesli çekim yapıyoruz, ezberliyoruz ayrıca özel efektlerimiz var. Normal bir sitcom değil anlayacağınız gerçekten çok zor bir iş. Hayvanlarla, köpeklerle çalışıyoruz o da ayrı bir zorluk.         

Ekibimiz çok şeker, birbirini çok seven bir ekibiz. Aslında Nevra Serezli ve Gül Onat vardı bizim kadromuzda. Nevra Serezli dizide gençlik sihri yaptı kendine ve Ebru Karanfilci onun gençliğini oynuyor. Gül Abla keza öyle. Yeni karakterler dahil oldu. Peri Ninemiz var, çok seviyor onu çocuklar. Şimdi daha çok çekirdek ailenin başında olan maceralar ve perilerin maceraları var. Diğer çocuklar büyüdü üniversite ve liseye başladılar. Ben bir tane daha çocuk doğurdum, peri bebek. Onu da sihirle büyüttük. Dizimiz 7’den 70’e seyrediliyor zaten yaşı pek yok. Çocuk işi olarak görmüyoruz biz bunu.

Haberin Devamı

Sizin diziniz diğer dizilerden epey ayrılıyor konusu itibariyle…    

Böyle alternatif işleri hakikaten seviyorum. Çünkü öbür hikayelerde o kadar çok tecavüz, aldatma, silah, vurdu kırdı, onun karısı, bunun kocası var ki. Gerçekten çok sıkıcı. Zaten günlük hayat yeterince zor ve stresli, bizim dizide nefes alıyor insanlar.

Siz fantastik dünyayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla. 

Evet, kesinlikle. Mesela en son sinemada Hugo’yu izledim, bayıldım. Olağanüstü, üç boyutlu çekilmiş, harika. Orada da hep olağanüstü şeyler oluyor. Ben çok seviyorum fantastik dünyayı. Twilight hikayelerine bayılıyorum mesela vampirlere. CNBC-e’de Ghost Whisperer var oradaki Melinda harika bir rol bence. Ya çok action olacak ya böyle fantastik olacak. Bu rollerin dışında bir rolde kendimi göremiyorum, çok sıkılırım herhalde. Başını bağlamış ya da bir şehir kadınını, çocuğu gitmiş, kocası aldatmış bir kadın rolü olmaz. Benim hayal dünyam başka, içim kıpır kıpır. Betüş’le benziyoruz bu açıdan.

Haberin Devamı

“ANNE SİHİR YAP TATİL GELSİN”

Ne kadar gerçek olmadığını bilse de Ali’nin sizden sihir yapmanızı istediği bir şey oldu mu?

Ara sıra diyor, “Haydi bir sihir yap, şuradaki bütün arabalar benim olsun”, “Bir sihir yap İzmir’e gidelim” şeklinde (Gülüyor). İzmir’de kuzenleri var, ablamın çocukları, onları çok seviyor. “Sihir yap çabucak gidelim, sihir yap hemen olsun, sihir yap tatil gelsin” gibi istekleri var.

İleride yeniden aile kurmak ister misiniz?

Olabilir. Zaten şimdi de bir ailemiz var. Ablamlarla çok yakınız, onun çocukları var. Çok mutlu bir ailenin çocuğuyum ben, çok güzel bir çocukluk geçirdim. Annem, babam, ablam, ben. Bizim ailemizde de yemekler hep beraber yenirdi, tatillerle beraber çıkılırdı, herkes birbirini çok sever sayardı. Hep bir arada olan çok mutlu bir ailenin çocuğuydum. Benim de en büyük idealimdi böyle mutlu bir aileydi ama olmadı. Başka türlü oldu, şimdi de Ali çok mutlu. Arkadaşlarımızla desteklediğimiz bir aileye sahibiz.

Haberin Devamı

Başka proje planları var mı?

Yok, zaten yapmam da. Çünkü Sihirli Annem yeterince vaktimi alıyor. Onun dışında bütün vaktim de oğlumundur. Öyle bir hırsım da yok zaten. En büyük korkum oğlumun geleceği. Büyüdükçe zorlaşıyor, çok daha bilinçleniyor. Çok masum, çok iyi ama etraf iyi değil. Herhalde bütün enerjimi onu doğru bir şekilde yetiştirmekte harcayacağım. Her şey onun için.

RÖPORTAJIN DEVAMI HÜRRİYET AİLE'DE     

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!